2015/10/15

Koirien vaatteet

Eilen sain uuden postausidean ja kaivoinkin kaikki koirien vaatteet laatikosta. Eli nyt luvassa vähän erilaiset asukuvaukset :D Puen kyllä melko harvoin meidän koirille vaatteita, mutta silti niitä on kerääntynyt aika paljon.. Yleensä koirat saa takit niskaansa vain huonoilla/kylmällä kelillä.
Pennin vaatevalikoima on kasvanut kyllä eniten.. Penni myös inhosi näitä asukuvauksia eikä halunnut yhtään poseerata vaatteet päällä :D Penni on kuitenkin tosi vilukissa ja tarvii vaatteita päälle aina kylmemmällä kelillä. Muitakin vähän tuollaisia "turhia" vaatteita on myö tullut ostettua..
1. Pennin toppatakki
2. Naamiaisasu!
3. Kurahaalari
4. Fleecehuppari
5. Synttärimekko haha
6. Syystakki/tuulitakki
7. Villapaita
 
Pontsolla löytyy aika perusvaatteet vaan! Ostin Pontsolle jo pienenä paljon vaatteita, mutta suurin osa jäi liian pieneksi sille. Pontso ei olekaan ihan niin vilukissa kuin Penni, mutta kuraa ja hiekkaa kyllä kulkeutuu sen pitkissä karvoissa hyvin mukana.
1. Villapaita
2. Hurtan talvimantteli
3. Hurtan sadehaalari 
4.Collegepaita!
Babsun vaatevalikoimaan kuuluu myös melko perusvaatteet. Ainoa vaan että Babsu on saanut lahjaksi nuo sukat haha! Sukat onkin ollut harvoin meillä käytössä, aina kun ne laittaa tassuihin niin Babsun meno on ollut niin vauhdikasta, että sukat on lentänyt seinälle. Muuten Babarille puetaankin ehkä vähiten vaatteita päälle, koska se tarkenee kaikista parhaiten pakkasellakin pihalla ilman takkia.
1. Sukat
2. Hurtan villapaita 
3. Showmaster sadehaalari
4. Hurtan talvimantteli
 

2 kommenttia: