2016/04/26

OLOHUONEEN SUUNNITELMA

Olen kauan aikaa suunnitellut meidän olohuonetta.. Ykköstoiveena sinne olisikin se Bestån tv-taso (tai no senkki). Olenkin haaveillut siitä jo reilu kaksi vuotta, mutta eiköhän se joku päivä vielä kotiudu meille! Muutenkin tekisi mieli vähän vaihtaa olohuoneen ilmettä. Nyt olenkin tehnyt pieniä muutoksia, kuten myynyt kattolampun pois ja vaithanut järjestystä. Silti kaipaisi vähän enemmän muutosta, koska sohva on oikeastaan ainoa sellainen minkä pitäisin täällä pysyvästi!

En tiedä jääkö olohuoneen täydellinen muutos vain haaveeksi, vai saanko joskus toteutettua tämän kokonaan, koska kaikki mitä haluan on ylläripylläri melko kalliita! Tyyli meillä pysyy kuitenkin edelleen hyvin valkoisena, siihen väriin ei vaan voi koskaan kyllästyä.

Tässä kuitenkin täydellisen olkkarin ostoslista:

- Uusi luxus matto n.200e
- Sisustustakka 350e
- Kristallikruunu 200e
- Sohvapöytä lasinen 300-900e
- Tv-taso 300e
- Jalkalamppu 230e
- Stockmannin silkkiset verhot 160e
- Kylie at home tyynyjä 70-100e / kpl

8 kommenttia:

 1. Oi teidän olkkari näyttää ihanalle ♥ ja varsinkin toi matto, ihan unelma! Tollasta oon ettinyt jonkin aikaa, mutta yleensä niin hintavia että ei raaski ostaa :( Ehkä vielä joku päivä.. Mulla myös hankinta listalla tuo jalkalamppu, se on ihana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset <3 ehkä joku päivä vielä pääsisi shoppailemaan kaikkia ihania juttuja kotiin! :)

   Poista
 2. Kylien tyynyt + bestå taso haaveena täälläkin :)

  VastaaPoista
 3. Kylien tyynyt + bestå taso haaveena täälläkin :)

  VastaaPoista
 4. Äääh meillä oli tuollainen lamppu, mutta koira kaatui sen ja se meni rikki :'(( Mä haluisin kanssa kovasti uudistaa meidän olohuoneen, mutta ei oikein päästä miehen kanssa yhteisymmärrykseen siitä että mikä on kiva ja mikä ei.. Pitääkö tässä salaa alkaan vain ostamaan kaikkea ja kiikuttaa ne kotiin. Lyön vetoa, että hänellä menisi kuitenkin monta viikkoa ennenkuin huomaisi muutosta haha :D

  VastaaPoista
 5. Hahah mää en kyllä paljoa kysy et mikä ois kiva jne, ostan ne kuitenki ite :D mielipiteen kyllä kysyin tuohon sisustustakkaan ja yllätyin et sain myönteisen vastauksen siihen kun yleensä jos satun kysymään jotain nii vastaus on en tiiä :D

  VastaaPoista