2016/04/11

Päivän kosmetiikkatuotteet

Ajattelin toteuttaa postauksen kaikista kosmetiikkatuotteista, mitä yhden päivän aikana tulikaan käytettyä! Nämähän tietysti vaihtelee vähän päivittäin, kun joka päivä ei tule pestyä hiuksia, lakattua kynsiä tai meikattua samalla tavalla. Laitan myös itseruskettavia 1-2krt viikossa, eli tuleehan sitä käytettyä viikon mittaan todella montaa erilaista kosmetiikkaputelia! Tässä kuitenkin listaus yhden päivän tuotteista: 

Aamu tietty alkaa mulla hampaiden harjauksena ja siinä käytänkin Pepsodentin white now hammastahnaa. En kyllä ole koskaan huomannut, että tämä valkaisisi hampaita sen erikoisemmin.. Pesen myös naamani Lorealin sublime softilla tai Nivean entle cleansing kosteuspyyhkeillä. + dödönä toimii perus garnieri mineral invisible. 

Aamuni alkaa myös lähestulkoon aina meikkaamisella. ykkösenä pohjalle tulee Lorealin Skin perfection päivävoide, seuraavana Lancomen meikinpohjustusaine, Lumenen silmänympärysvoide, Maxfactoryn meikkivoide (joka näköjään unohtui kuvasta!), Wishin contour paletti, Puuteria, Macin highlight, Perfect brows kulmaväriä, Naked smokyn luomiväriä, Goshin ja Rimmelin aurinkopuutereita, Rimmelin eyerlineä, Lumenen ripsiväriä, huulille Lushin bubblegumia, vaselinia ja  lopuksi vielä Macin kiinniteainetta. Huh mikä lista! Laitan siis parhaimmillani naamaani 24 erilaista meikkiainetta! 

Pitkin päivää tulee myös laitettua erilaisia huulipunia, mutta lempparina on ehdottomasti Macin nudepuna sävyssä Fleshpot.

Käytän myös lähes päivittäin hajuvesiä ja silloin tällöin vartalotuoksua. Lempparini onkin tällä hetkellä Pradan uusi hajuvesi ja Victoria Secret`sin vartalotuoksu.

Olen vähän laiska lakkaamaan kynsiä, vaikka olisikin ihanaa, että kynnet olisivatkin aina tiptop. Nyt kuitenkin lakkasin kynnet essien ihanan värisillä kynsilakoilla!

Illalla suihkussa käydessä tulee tietysti käytettyä suihkusaippuaa (tämä ei ollut kovinkaan kuvauksen arvoinen, Pentikiltä ostettu vanilja saippua joka näyttää vaan ruskealta köntiltä!) Hiukset pesenkin sitten lähestulkoon aina blondituotteilla, BC:n silver shampoolla ja Paul mitchellin forever blonde hoitoaineella. Hiuksiin tulee myös laitettua pesun jälkeen aina Paul mitchellin hiusöljyä, jossa on samalla lämpösuoja. 

Päivän aikana siis saatan käyttää 11  erilaista kosmetiikkatuotetta  + 24 erilaista meikkituotetta. Yhteensä siis 35 erilaista ainetta, huhhuh! Joitakin tököttejä tietysti voisi vähentää, mutta kaikkia ei kuitenkaan tule käytettyä ihan joka päiväisesti. Tuo meikkimäärä kyllä vähän oli suurempi kuin luulin, hups :D

Löytyykö sieltä muita jotka käyttävät samoja tuotteita? 

2 kommenttia:

  1. Jotain samoja tuotteita sieltä löytyi ;) vartalotuoksu ja dödö ainakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah eli sieltä löytyy toinen joka haalii pinkkejä purkkeja itselleen :D!

      Poista