2017/03/17

10 BLOGGAAJA PROBLEEMAAHelou! Blogiin on vihdoinkin saatu muutosta, voin kertoa että olen tuota blogin osoitetta yrittänyt vaihtaa varmaan yli vuoden verran, mutta olen aina luovuttanut sen kanssa, onneksi sain tähän avustusta, mistä kyseinen verkkotunnus kannattaa hankkia :D Blogi löytyy siis nyt uudesta osoitteesta, eli www.miinakaroliina.fi Tulin kanssa samalla kirjoittelemaan hiukan erilaista postausta, nimittäin juttuja  jotka ovat olleet probleemana tässä blogiharrastuksessa!

- Kuvauspaikat. Oikeasti, tämä tuntuu olevan jo hiukan hankalaa tällä kylällä. Haluaisin jo pikkuhiljaa kuvia, missä ei näkyisi lunta yhtään.Täällä ei myöskään tahdo löytyä mitään hienoja vanhoja rakennuksia, etenkään mitään söpön värisiä!

- Kuvaaja. Mulla ei ole kauheasti asukuvaajia ja yleensä olen itse kameran takana. Kamerassani ei ole myöskään ihan helpoimmasta päästä kaikki asetukset, niin on myös hankala neuvoa kellekään, miten niitä kuvia tulisi ottaa. Tämän lisäksi vaadin vielä kaikenmaailman kuvakulmista otettuja kuvia, Harri parka joutuu toimimaan yleensä kuvaajan roolissa :D

- Blogikaverit. Mulla ei ole tällä paikkakunnalla bloggaajakavereita, joiden kanssa käydä ottamassa asukuvia, puhua kaikista blogiasioista tai olla olematta se ainoa, joka kuvaa ja asettelee aamiaisvohveliaan ensimmäiset viisi minuuttia!

- Haluaisin osata tehdä videoita. Yritin kerran tehdä meikkausvideon, mutta en osannut edes yhdistää niitä videoita toisiinsa.. Enkä kyllä osaa lisätä niitä edes youtuben puolelle. Sen lisäksi videoiden tekemiseen ja editoimiseen menee järjettömästi aikaa, joten oma keskittymiseni ei ehkä koskaan riitä siihen! 

- En ole myöskään mikään tietokonenörtti. Meinasin juurikin menettää hermoni tuon verkkotunnuksen hankkimisen kanssa, tilaan myös blogini ulkoasun ulkopuoliselta, koska olen oikeasti superhuono kaikessa koodailussa tms. Haluaisin olla sellainen kunnon tietokonenörtti koska siitä olisi aika paljon hyötyä tässä harrastuksessa!


- Sit kun saat sellaisen vision päähäs, et minkälaisen kuvan meinaat ottaa ja sit kun alat tekee sitä kuvaushommaa, niin se ei oo lähelläkään sitä mitä kuvittelit! Huoh, miksei voisi kaikki onnistua suoraan niinkuin ajattelee?!

- Tai kun lähdet ottamaan uusia kuvia ja huomaat kuvauspaikalla että muistikortti on jäänyt kiinni tietokoneeseen, byyh!

- Luonnonvalo. Koko talven ajan olen ajoittanut kaikki kuvaushommat viikonlopulle ja välillä olisikin kiva viettää viikonloppu vaikka olla tekemättä yhtään mitään. Nyt kuitenkin käytiin ekaa kertaa pitkään aikaan ottamassa nämä asukuvat kuudelta illalla!! Jee kevät ja valo on tullut takaisin.

- Joskus olisi kiva mennä vaikka iltaisin kirjoittelemaan blogia kahvilaan. Noo ei täällä oo kahvilat auki enää viiden jälkeen..

- Sisustusaiheisia postauksia on välillä tooodella hankala keksiä. Tää kämppähän on koko ajan sama, harvoin tähän mitään suurempia muutoksia tulee. 66 neliötä on hanakala sitten kuvailla eri tavalla ja kirjoittaa siitä vielä erilaisia postauksia! Olis ihan kiva käydä kuvailemassa vaikka joidenkin toisten ihania koteja?


Nahkatakki H&M | Mekko Nelly | Kengät H&M | Huivi Vila | Aurinkolasit Guess


16 kommenttia:

 1. Samaistuin melkein kaikkeen! Tietokoneosaaminen ois kyl ehdotonta plussaa tässä hommassa. Ois kätevää osata photoshoppaa ja osata koodailla ja ottaa ilo irti kaikista analyticseistä ja muista. Mut kun ei niin ei >-<
  Ja ihanat asukuvat jälleen, oot superkaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis varmaan käydä joku datanomin tutkinto et osais kaikki tietokonehommat XD ää kiitos ihana <3

   Poista
 2. Voin samaistua melkeimpä myös jokaiseen! :'D Tietokone nörtteys olis tarpeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voiskohan joku pitää sellaisen bloggaajien nörttikurssin meille?? :,D

   Poista
 3. Kuulostaa erittäin tutulta! Kuvauspaikat, luonnonvalo, kuvaajan puute ja ongelmat tekniikan kanssa on mun suurimmat ongelmat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla etten oo ainoo joka tuskailee näiden juttujen kans! vois kyllä helpottaa kun olis lähempänä joku blogikaveri jonka kanssa vois ratkoo näitä ongelmia :,)

   Poista
 4. Tuttuja ongelmia! Minulla jäävät usein asukuvat kokonaan ottamatta, kun ei ole kuvaajaa ja keskenään niitä on niin vaikea ottaa. Muutetaan kohta poikaystävän kanssa yhteen, niin ehkä siitä saisi koulutettua kuvaajan. Herralla vaan ei ole mitään visuaalista harrastuneisuutta, joten en tiedä miten vaikea projekti siitä tulisi... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa voi ei! Olis kyllä ihana käydä ottaa yhdessä toisen bloggajan kans asukuvia! Ja mää oon kans joutunut opettamaan mun poikaystävän ottamaan kuvia kun ei se ollut aikaisemmin käyttänyt järkkäriäkään :)

   Poista
 5. Kuulostaa niin tutuilta ongelmilta :D vielä kun lisäisi tohon sen että muut pakolliset adiat kun hoitaa jää keskimäärin 5min päivässä blogijuttujen hoitoon..;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi aika on kans yks ongelma kyllä! Olen suosiolla jättänyt bloggailun vain tietyille päiville kun ei vaan joka päivä kerkee kirjottelemaan :)

   Poista
 6. Ihana asu sulla ♥ Ja niiin tuttuja ongelmia osa näistä :D Varsinkin se, että silloin kun olisi aikaa kuvailla niin joko sataa vettä, on pimeää tai visiot on ihan pielessä... :D

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Toi on kans totta et aina kun pitäis mennä kuvailee nii iskee joku hirmumyrsky XD

   Poista
 7. Aivan tuttuja ongelmia myös mullekin! Huippupostaus ♥

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiva kuulla etten ole ainoa jolla on näitä ongelmia! Kiitos :)

   Poista
 8. Hauska postaus! Näihin kaikkiin voi kyllä ihan täysillä samaistua :DD

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei blogin kirjoittaminen oo niin helppoo kun luulis! ;) kiva kun tykkäsit tästä!

   Poista