2017/03/03

EKA VIRALLINEN KEVÄT-ASU

Takki H&M | Kengät Adidas Superstar | Neule New yorker | Farkut Gina tricot

Ensimmäistä kertaa tänä vuonna en meinannut nähdä mitään näitä kuvia ottaessa, kiitos siitä kuuluikin tuolle kevätauringolle! Olen ollut viime päivinä koko ajan aivan super innostunut lähes kaikesta, enkä tiedä johtuuko se tästä että nyt on vihdoinki virallisesti kevät!  Huono omatuntoni kuitenkin kolkuttelee välillä, koska olen laiminlyönnyt asioita, joita kuuluisi tehdä (mm. meikkisiveltimien pesu odottaisi tuolla mut kukapa siitä hommasta tykkää?!). Mut välillä on vaan kivempaa viettää sitä rentoo elämää, ilman mitään velvollisuuksia! Töissä käyminen nyt tietysti kuuluu mun velvollisuuksiin, mutta onneksi siellä käyminen ei olekaan mitään pakkopullaa. Noh, mutta kuitenkin ihan mahtia et nyt on kevät.

Kaikkea kivaa on tosiaan tiedossa ja tajusinkin just, että hääpäiväänkin on alle 4kk jäljellä ja reilu 4kk päästä istun jo lentokoneessa matkalla kohti Nykiä. Ensi kuussa on myös luvassa Helsingin reissu, can`t wait!

10 kommenttia:

  1. Oi miten ihanat kuvat susta!♥ Toi takki on upee :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon Jenna! <3 toi takki oli kyllä huippulöytö vielä alesta :)

      Poista
  2. Ompa kiva keväinen asu! :-) Mä kans laiminlöin meikkisiveltimien pesua, mut vihdoin sain toissapäivänä aikaseks pestä ne haha! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo kiitos Ninni ihanasta kommentista<3 ja mäkin otin itseäni niskasta kiinni ja pesin ne siveltimet! :D miksiköhän se on joka kerta yhtä työläs homma?!

      Poista
  3. Upeita kuvia!! Ja aivan ihana asu! :) ♥ Hei pakko kysyä, millä kameralla/objektiivilla sä kuvaat, esim nää asukuvat aina? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana, kiitokset <3 kuvaan melkein kaikki kuvat (paitsi asuntokuvat) canon eos 700d kameralla ja sigman 35mm putkella! Toi objektiivi oli tosi hyvä ostos, suosittelen!! :)

      Poista
  4. Aivan ihana asukokonaisuus♥
    Parhaat kuvat tulee kyl sillon ku aurinko paistaa, mut sillon on tosi vaikeeta pitää silmät auki ku on nii kirkasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana, kiitos <3 joo tuossa tuotti kyllä niin ongelmia pitää silmiä auki! :D

      Poista