2017/06/20

KESÄPIHA

Blogin puolella ei ole ollut pitkään aikaan mitään sisustuspostauksia, pitäisikö tähän tehdä muutos? Kotiin ja sisustukseen ei ole tullut hetkeen mitään muutoksia, koska ajatukset on ollut jossain aivan muualla ja on ollut paljon muuta tekemistä. Olen myös nyt vähän ollut laiskempi jopa siivoamisen suhteen, mutta kerkeääähän sitä kunnon siivouksen tekemään sitten myöhemmin kesällä?


Kesän alussa on kuitenkin kivaa alkaa suunnittelemaan terassin laittoa ja kukkien ostoa. Mulla oli kyllä hiukan erilaiset suunnitelmat meidän terassia varten, mutta päätin tänä kesänä elää hiukan pienemmällä budjetilla ja jättää uusien tyynynpäällisten ja kalusteiden ostot väliin ja tehdä terassin sisustus ihan vaan vanhoista tavaroista.


Terassillamme on vaihtunut järjestys useaan otteeseen, mutta nyt vihdoinkin alan olemaan tyytyväinen! Pienet lavat muuttivat nurkkaan ja riipputuolin laitoin grillin viereen. Uusia tekstiilejä olisi ollut kiva hankkia (miksei sitä älyä aina ostaa kaksi samanlaista tyynynpäällistä, niin nytkin terassille oisi löytynyt valmiina yhtenäisen näköiset tyynyt?!)

Terassin nurkkaukseen ei kuitenkaan ole tullut tehtyä muita uusia hankintoja, kuin kirkkaat pallovalot Clas Ohlsonilta ja pinkit kukat.


 
Sunnuntaina lähdettiin Harrin kanssa kukkakauppaan ja kannettiinkin kotiin vielä viimeiset kesäkukat. Etupiha sai myös vähän uudistusta, kun vaihdoin vanhat tuijat pois ja laitoin niiden tilalle pinkkejä kukkia (en muista ikinä näiden kukkien nimiä..) Mun myös pitäisi varmaan joku kesä perehtyä enemmän noihin jokavuotisiin kukkiin, ettei tarvisi aina tyhjentää lompakkoa kokonaan kukkakauppaan heh. Olen myös vähän haaveillut uusista isommista istutuksista jo tänä kesänä, mutta jotenkin ei viitsisi alkaa tekemään mitään suurempia muutoksia kun asunto on kuitenkin myynnissä..


Piha kuitenkin näyttää paljon kivemmalta kaikkien ihanien kukkien kanssa, eikä kukkia voi koskaan itseni mielestä olla liikaa! Ainoa miinus pihanlaitossa on kyllä jokapäiväinen kukkien kastelu ja ruohonleikkaaminen :D


4 kommenttia:

 1. Onpa ihanan ja kodikkaan näköinen terassi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset, siinä on kyllä ihana viettää kesäiltoja! :)

   Poista
 2. Ihanan näköistä! Minullakin on pyörinyt mielessä, että jos joskus askartelisi kuormalavoista jotain parvekekalustetta :)

  VastaaPoista
 3. Kivat maisemat, mä itekki tykkään noista eurolava-modeista mutta meidän ukko ei niit halua kotiin kun se näkee niitä töissä tarpeeksi. Loppujen lopulta niissä on myös näitä home- ja sisäilma ongelmia, mutta parvekkeella ne tuskin haittaisi. Pitää kuitenkin vielä keksiä joku tapa millä kalustaa oma parveke ja saada tän huushollin loppurempat kans loppuun!

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista