2017/06/28

TALLIN OUTFIT

Toppi New yorker | Housut Zeepra Fashion | Laukku Louis Vuitton | Korkkarit H&M | Bleiseri H&M | Kello Michael Kors

Hello! Koneelta löytyi vielä yhdet kuvat Tallinnan reissulta, tässä siis asua mikä päällä käytiin illalla baareilemassa. Nyt ajattelin kuitenkin tulla kirjoittelemaan kuulumisia tältä viikolta samalla kun kaasoni häärää tuossa vieressä häävalmistelujen kanssa ;)

Tänään tosiaan alkoi mulla häävalmistelu-vapaat ja huomenna saankin istua koko päivän kosmetologilla. Voisin huomenna yrittää keretä tulla postailemaan tuosta kosmetologireissusta ja siitä miten olen panostanut ulkonäkööni häitä varten. Blogin puolella ei olekaan tullut nyt oikeastaan muuta höpöteltyä kuin hääjuttuja, mutta koittakaa kestää vielä tämä viikko hahah! Valmistelut on aikalailla ready, muutamia pikkujuttuja on vielä tekemättä. Kivaa kuitenkin kun ei tarvi juosta koko hääviikkoa pää kolmantena joka paikkaan! Nyt kuitenkin pää alkaa lyömään tyhjää joten taidan lähteä syömään, palataan asiaan vielä ennen häitä!


 Kuvat by Katariina H

4 kommenttia:

  1. Ihana asu! Miun mielestä nuo tekonahka-housut on tosi coolit ja sopii oikeesti kaiken kanssa! Toivottavasti häävalmistelut sujuvat ja häät onnistuvat! <3


    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri<3 Olen kyllä kans tykästynyt hirmuisesti tuollaisiin tekonahkahousuihin :) Toivotaan kovasti! <3

      Poista
  2. Ihana Miina <3 Toi asu todellakin toimii ja vitsit mitkä pöksyt!

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista