2018/06/20

10 YEARS TOGETHER + 10 FACTS 

Tänään meidän seurustelutaivalta on takana kymmenen vuotta - tuntuu kun oltaisiin oltu kyllä aina yhdessä, oltiinhan sillon 15- ja 17-vuotiaita kun juhannuksena alettiin seurustelemaan! Mehän alettiin juttelemaan ensin IRC-gallerian kulta-aikoina ja sen lisäksi juttelimme vielä mesessä. Nähtiin sitten juhannuksena ja siitä tää sitten lähti. Kymmeneen vuoteen on kyllä mahtunut niin paljon muistoja ja tietysti mieleenpainuvin päivä koko ajalta on meidän hääpäivä jota vietettiin viime kesänä. Nyt ajattelinkin kirjoitella tähän kymmenen faktaa koskien meidän parisuhdetta!

 Meillä on välillä aika tyhmääkin läppää ja todella samanlainen typerä huumorintaju :D Meillä arkeen kuuluu että ollaan välillä vähän pöllöjä eikä oteta asioita liian vakavasti!

Meillä ei kauheasti ole yhteistä aikaa, kummatkin meistä tekee aikalailla omia juttujaan paljon ja näkee omia kavereitaan! Mutta sitten kun saadaan yhteistä aikaa, niin käydään treffeillä tai tehdään jotain vähän erikoisempaa perus arjen keskellä.

Harri bongas mut kymmenen vuotta sitten paikallisesta S-marketista ja jäin sen mieleen sinisestä superman paidasta.. :D Tämän jälkeen alettiinkin laittamaan kommenttia IRC-gallerian puolella hahah!

Mä olen meidän suhteessa se joka rakastaa tehdä yllätyksiä ja keksiä mitä erikoisempia treffi-ideoita! Olemme mm. käyneet ratsastamassa heppojen kanssa ja ottaneet mukaan evääksi pullaa ja kaakaota. Olen siis opettanut Harrin ratsastamaan ja joskus ulkomaanreissujeni aikana se onkin hoitanut hevoseni liikutuksen :D

Meillähän ei oikeastaan ole yhteisiä harrastuksia, mutta sitten kun pelataan jotain yhdessä, niin me kilpaillaan toistemme kanssa ihan satasella! Yleensä yritän voittaa Harrin edes jossain lajissa (keilauksessa voitin kerran!) mutta esim frisbeegolfissa en enää edes jaksa yrittää olla parempi :D

Me ei kauheasti riidellä, mutta kinastelu kuuluu suhteeseen tietty! Yleensä itse ärsyynnyn siitä, jos H on liian negatiivinen ja vastaa kaikkeen tiuskien, mää taas yleensä mäkätän siivousasioista tai liiallisesta auton rassaamisesta..

Harri ei ole koskaan motkottanut mulle shoppailusta tai mistään kalliista hankinnasta. Mäkään en kyllä koskaan puutu sen autoshoppailuihin, meillehän rantautuu varmaan vähintään 3 pakettia viikossa jotain autonosia, mutta mulle ainakin pääasia on se, että jos toinen pystyy maksamaan laskut ja elämiset niin sen lisäksi on vapaa kyllä kuluttamaan rahansa mihin ikinä haluaakaan!

Meidän eka yhteinen lemmikki oli tarantella Möhkäle.. Olin hiukan vastaan tätä lemmikin hankintaa, mutta Harri halusi kovasti tuon tarantellan lemmikiksi :D Mäkin kyllä hankin meille Babarin yllärinä, ilman että Harri tiesi koiran hankinnasta yhtään mitään!

Parisuhteessa olemisen miinukset; karhea parta jota ei voi ajaa pois ajoissa, tavaroiden jättäminen pitkin kämppää ja se että molemmat meistä inhoaa ruuanlaittoa, joten päädymme ekhä liiankin usein siihen pitsan hakemiseen..

Harri kuvaa suurimmaksi osaksi kaikki mun asukuvat, mutta ei ilmeisesti kuitenkaan lue tätä blogia (ainakaan aktiivisesti?) Muuten varmaan mun bloggauselämä ei tule paljoa esiin, paitsi ruokaillessa H saattaa kysyä otanko kuvat ensin ja joutuuko ruuan syömään kylmänä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti