2018/06/29

BLOGIYSTÄVÄKIRJA 

Mä niin tykkään tehdä kaikkia näitä haastepostauksia ja olenkin huomannut useassa blogissa pyörivän tällaisen "blogiystäväkirja" postausidean. Nyt tulinkin julkaisemaan hiukan kesäisempiä asukuvia ja vastailemaan samalla näihin kivoihin kysymyksiin! Olin aina ala-asteella innoissani täyttämässä kaikkia ystäväkirjoja ja itsellänikin taisi olla niitä useampikin ja sinnehän piti silloin kirjoittaa tiedot ylös niin kavereilta kuin silloisilta hamstereilta ja koiriltakin :D Oliko sulla aikoinaan ystäväkirja?


 Bloggajan nimi: Miina
Blogin nimi: Miina Karoliina 

Ikä/Blogin ikä: 25 v, blogilla on ikää jo tänä vuonna seitsemän vuotta!
Aikaisemmat blogit: Aloitin bloggauksen joskus aiemmin jo Buzznetissä ja silloin en julkaissut sitä kellekään. Silloin blogin nimi oli Miina Princess, mutta sitten kun uskaltauduin vaihtamaan Bloggerin puolelle, nimi vaihtui sitten Dream Dropsiksi. Tuo nimi ei kuitenkaan tuntunut omalta ja jossain vaiheessa muutin nimen Miina Karoliinaksi ja siinä on sitten pysytty, vaikka blogi onkin vaihtunut Bloggerista tänne Nouwin puolelle.

Miksi aloitit bloggaamisen: IRC-gallerian aikana harrastettiin paljon kuvaamista ja muutenkin koneella istuskelua, sitten alkoikin tulla blogeja ja halusinkin perustaa heti omani, päiväkirjamaisena paikkana tietysti. Ensin en kuitenkaan halunnut kertoa kellekään tästä harrastuksesta, mutta nyt siitä oikeastaan tietävät kaikki ja olenkin kirjoittanut blogia säännöllisesti monen vuoden aikana!
Mistä aiheesta postaat mielelläsi? Kaikki mitä omaan elämääni liittyykään, matkustelua, sisustamista, shoppailujen esittelyä ja asukuvien jakamista. Tykkään kirjoittaa tätä edelleen päiväkirjamaisesti, joten niiden postauksien tekeminen on ainakin kivaa!
Mistä aiheesta et postaa mielelläsi? En halua jakaa kaikkia henkilökohtaisia asioita tänne blogin puolelle, enkä hirveästi myöskään negatiivisiä asioita vaikka joskus on ihan hyvä kertoa niitäkin asioita, koska elämähän ei koko aikaa ole loistokasta. En myöskään mielelläni tee mitään reseptipostauksia, koska en osaa tehdä kauniita ruoka-annoksia tai ylipäätänsäkään en osaa tehdä mitään hyvää ruokaa :D Myös videoiden tekeminen on itselleni vähän vieras asia, joten en ole kovin innoissani suunnittelemassa videopostauksia :D
Blogistani tulee isona: Tää on niin hauska kysymys! Mut en mä tiedä, toivottavasti ainakin vanha :D En haluaisi kyllä luopua tästä harrastuksesta vaan olisi kiva kun voisi pitää blogia yllä vielä useidenkin vuosien päästä, vaikka blogimaailma on hiipumassa alemmas.
Kuinka kriittinen olet omaa blogiasi kohtaan? Vähän liiankin kriittinen. Jos jotkut kuvat ei ole itselleni mieluisia, en tule julkaisemaan niitä blogissa. Sama koskee myös joitan tekstejä joita olen tehnyt luonnoksiin, jos en ole tyytyväinen niin en halua vaan julkaista niitä ollenkaan. Tässä harrastuksessa alkaa koko ajan vaatimaan itseltään enemmän ja tavoittelee koko ajan parempia kuvia ja tekstejä. Ehkä ihan hyvä juttu, mutta välillä taas vähän huonokin juttu!
Mitä tapahtuu blogisi kulissien takana? Melko paljon juttuja jotka ei teille lukijoille näy! Kuvailua, sähköposteja, kommentteihin vastaamista, toisten somekanavien päivittämistä, kaaosta kotona kun yrität keksiä miten saisit kuvista mahdollisimman kivan näköisiä ja myös useita tunteja tietokoneella istuen ja kuvia editoiden jne.
Blogin kautta olen saavuttanut: Ensinnäkin olen saanut tutustua toisiin ihaniin bloggaajiin, päässyt vierailemaan erilaisissa blogitapahtumissa, saanut tehdä ihania yhteistöitä eri firmojen kanssa ja saanut myös huikeat määrät kuvia talteen kaikista hetkistä. Tänä vuonna olen myös voinut kutsua että blogi on yksi työni.
Blogisalaisuutesi? Mulla pysyy bloggausrytmi kun olen suunnitellut postauksia etukäteen ja miettinyt kuvausmateriaalia valmiiksi postauksia varten. Jos en pitäisi tuota rytmiä yllä, unohtaisin varmaan bloggaushommat kokonaan. Nyt kun ne on kirjattuna kalenteriin ja julkaisen postaukset tiettyinä päivinä, saan hyvin päiviteltyä blogia!
Suosikkisovellukseni: Tällä hetkellä varmaan Instagram! Sinne päivittelen usein kuvia ja välillä myös instastoryä. Snapchatin poistin hetki sitten kokonaan kun koin sen olevan jo aika ylimääräinen ja vanha juttu.
Lempibloggaajasi: Ehdottomasti suosikkini on Kenzas. Kenzalla on todella ihania asuja ja kuvia ja samalla myös opin hyvin englantia kun luen hänen postauksiaan!
Mikä erottaa blogisi muista blogeista? Olen kirjoittanut blogia nyt melko kauan aikaa ja kaikki vanhatkin postaukset löytyvät blogista (vaikka osa niistä on aika kauhistuttavia! :D) mutta kirjoittelen blogiini oikeastaan mitä ikinä haluankin, enkä rajaa tätä tiettyyn aiheeseen. Olen myös pieneltä paikkakunnalta, jossa ei ole kovinkaan montaa bloggaajaa.
Paras blogimuistosi? Ehdottomasti treffaaminen muiden bloggaajien kanssa, keväällä oltiin tyttöjen kanssa hotellissa ja käytiin gaalassa, pari viikonloppua sitten oltiin isolla bloggajaaporukalla mökkeilemässä. On niin kiva päästä näkemään ja kuvailemaan samanhenkisten ihmisten kanssa!
Kenet haastan mukaan? Kaikki te bloggajaat jotka luette tämän siellä ruudun toisella puolella! Olisi kiva päästä lukemaan näitä teidän toistenkin blogeista ja mikäli olette jo toteuttaneet tällaisen postauksen, linkatkaa se niin käyn lukaisemassa! <3
 Shortsipuku Nelly | Aurinkolasit Gucci | Balleriinat H&M 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti