2018/06/15

TB STYLE - KESÄKUU 

Kivaa perjantaita sinne ruudun taakse! Onko teillä viikonlopulle suunnitelmia? Meillä starttaa tänään todellinen bloggaajien mökkiviikonloppu mutta ennen lähtöä ajattelin tulla kirjoittelemaan tänne ja julkaisemaan tämän Tb-style postauksen! Kauhistelin taas hiukan näitä asukuvia, mutta onnekseni voi sanoa että tyyli on muuttunut hiukan parempaan suuntaan hahah!


2012 - Asukuva napattu "lenkillä" ja tää asukokonaisuuskin on aika sporttinen joo :D En pukisi mitään tästä asusta uudelleen, tuohon aikaan mulla oli kauheasti kaikkea Guessin juttuja ja leopardikuosia..

2013 - Tässä taas yksi melko teinimäinen asu ainakin omaan mieleeni.. Kalajoen juhannukselta napattu kuva, maastokuviolliset housut eikä koko asu oikein nappaa enää eli en pukisi asua uudelleen!

2014 - Peplum paidat taisi olla tuona vuonna kovassa huudossa, ainakin itselläni oli useampikin peplum toppi! Nyt en kuitenkaan pukisi asua uudelleen, laukku ja korkkarit on ainoat mitkä löytyy vaatekokoelmasta.

2015 - Tästä asusta tykkään! Harmittelinkin kun menin hävittämään tuon farkkutakin, se oli niin kiva..

2016 - Tallinnassa otetut asukuvat ja voisin kyllä pukea saman asun uudelleen! Ainoa vaan että luovuin tuosta pitsitopista..

2017 - Ja toiset Tallinnassa napatut kuvat mun polttareilta, tämä asu on myös mieleeni ja voisin senkin pukea uudelleen!

2018 - Tämä asu on kyllä just sitä mua, rento mutta silti siinä on jotain erikoista. Pukeutumiseni on muuttunut aika paljon kuuden vuoden ajan, tai ainakin alle 20-vuotiaana nuo asukokonaisuudet on juuri melko teinimäisiä ja oma tyyli on ollut silloin vielä vähän hakusessa. Nyt kuitenkin tykkään pukeutua joko naisellisiin vaatekokonaisuuksiin tai sitten tällaisiin rentoihin vaatteisiin. Tosta ruusupaidasta ja Addun lenkkareista onkin tullut mun ihan yhtiä lempparivaatteita, voisin pukeutua joka päivä niihin!

Näitä asukuvia tulette kuitenkin näkemään sitten myöhemmin lisää - nyt alan pakkaamaan reissuun lähtöä varten, see ya!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti