2018/09/05

KURKKAUS VAATEHUONEESEEN 


Olisiko jo pikkuihljaa aikaa esitellä tämä uuden asunnon vaatehuone? Mehän muutettiin taas kolmioon, että vaatteeille on varmasti kunnolla tilaa ja noh, onhan se kiva kun vaatteet ei ole mytättynä pienessä vaatekomerossa ja korkkarit lymyää ikean kasseissa lattialla odottaen aurinkoista päivää milloin ne pääsisivät käyttöön sieltä. Nyt tässä uudessa asunnossa onkin hiukan tilavampi vaatehuone kuin edeltävässä asunnossa ja plussaa on ehdottomasti se, että huone on pitkänmallinen ja huoneesta saa vähän walk in closet tyylisen. Vaikka en vieläkään omista sitä unelmien hohdokasta hyvin valaistua vaatehuonetta jonka hyllyillä komeilee yhdet jos toisetkin Manolo Blahnikin korkkarit, niin olen silti tyytyväinen tähän, asummehan kuitenkin vuokra-asunnossa, joten mitään järjettömän suuria odotuksia ei tästä nyt ollutkaan.

Pääasia kuitenkin vaatehuoneessa on se, että kaikki on ja pysyy hyvin järjestyksessä. Jokaiselle tavaralle on oma paikkansa, eikä mikään laatikko ole täyteen ängetty (Okei, korkkarihyllyjä voisi olla ehkä enemmänkin, mutta kengät mahtuvat kuitenkin olemaan hyllyillä peräkkäin!). Huoneeseen hankittiinkin muutama kiinteä kaappi lisää, johon mahtuu kenkiä ja sen lisäksi herra H sai enemmän tilaa vaatteilleen, kun iso eteisen lipasto muutti tähän huoneeseen. Myös mun mekkauspiste vaihtoi paikkaansa ja nykyään meikkailenkin makkarissa, tosin siellä saan joskus kuulla hiukan noottia, kun pamautan meikkivalot päälle kuudelta aamulla ja toinen rassukka yrittää vielä nukkua, ne valot on kuulemma melko kirkkaat..

Mutta tällainen se nyt on tällä kertaa - olen potenut viime päivinä sisustuskuumetta potenssiin sata, mutta vaatehuoneelle en ole tehnyt mitään suuria suunnitelmia. Uudet henkarit olisi tarkoitus hankkia joskus, kunhan raaskin vaan tyhjentää lompakkoni niihin palkkapäivänä. Sen lisäksi ehkä jotain kasvia tai jotain pientä lisäystä? Ehkä ensin kuitenkin keskityn muihin huoneisiin, syksyn tullen on kuitenkin kiva suunnitella enemmän makkarin ja olkkarin sisustuksia, kun koti alkaa täyttyä erilaisista lyhdyistä, vilteistä ja kynttiläkipposista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti