2018/09/16

ALKUSYKSYN KUULUMISET

 Oikein kivaa sunnuntaita! Itselläni oli nyt pitkästä aikaa vapaa viikonloppu ja tänään olenkin H:n mukana autokisoissa, joten nyt on onneksi aikaa kirjoitella blogijuttuja, jee! (Vaikka istunkin täällä ulkona hiukan näpit jäässä..) Olen niiiin paljon kaivannut tätä säännöllistä bloggailua ja nyt kun kiireet ovat vähän edes hellittäneet, on ihana kun on taas ihan uutta inspiraatiota tätäkin hommaa kohtaan. Ainakin näin ruska-ajan lähestyessä, olisi ihana juosta kameran kanssa kuvailemassa joka puolella ja suunnitella kaikkia syksyisiä asukokonaisuuksia!
Syksy on itselleni ainakin jotenkin jonkun uuden alku, silloin on kiva aloittaa joku uusi projekti ja päästä kiinni tavalliseen arkeen kiireisen kesän jälkeen. Tänä syksynä olen haaveillut niin uusista sisustusjutuista kuin blogin ulkoasun uudistamisesta. Muuton jälkeen olen myös odottanut sitä hetkeä, että saisin siivottua meidän kodin perusteellisesti ja oli aika ihana, kun eilen pääsin tekemään kunnon syyssiivouksen! En jotenkin osaa olla yhtään rauhassa kotona, jos siellä on koko ajan jotain kotihommia kesken. Eilen puunasinnkin melkein koko päivän ajan meidän kotia, pesin varmaan kymmenen koneellista pyykkiä ja järjestelin varaston kaikki laatikot. Puhtaassa kodissa on myös kiva alkaa polttaa uusia tuoksukynttilöitä ja sytyttää lyhdyt parvekkeelle!
Vaikka tämä alkusyksy tuntui kiireiseltä, niin nyt tuntuu, että arki alkaa vähän tasapainottumaan. Olen saanut salirytmistä jälleen kiinni ja koirien kanssa on kiva lenkkeillä hämärtyvinä syysiltoina, sekä olen myös osannut jo vähän ottaa aikaa ihan vaan itselleni. Vielä hetki sitten en jotenkin osannut yhtään rauhoittua kotona ja meinasin tehdä töitä vapaa-ajallanikin. Nyt olen selkeästi merkannut kalenteriin, milloin teen töitä ja milloin vietän oikeasti vapaa-aikaa, ilman mitään suunnitelmia ja aikataulutuksia. Eilenkin mietin, että olen kyllä tullut vanhaksi, kun mieluummin istun lauantai-iltana kotisohvalla kylpytakki päällä katsomassa hömppäsarjaa, kuin että olisin jossain baarissa heilumassa :D

Eli jep, täällä kirjoittelee tosiaan syksystä hullaantunut ja hiukan mummoutunut bloggaaja. Jotenkin tän syksyn fiilistely on niin kivaa, enkä yhtään harmittele, vaikka kaamosaika (ja kaikille tuleva kaamosmasennus) lähestyy, koska meillä on tänä talvena pari kuukautta lyhyempi talvi tulevan reissun ansiosta ja nyt syksyllä on myös näitä kotimaan ressuja tiedossa ihan mukavasti! Nyt kuukauden sisään reissataan ainakin Kouvolaan, Leville sekä Helsinkiin. Noiden reissujen jälkeen mun on kyllä ehkä pakko vaan aloittaa jonkin sortin ostolakko, että saan säästettyä ihan_kaikki_ylimääräiset sinne reissuun, eikä mihinkään vaateostoksiin, saatika mihinkään tuleviin joulukoristeisiin, jäiks. Saa nähdä miten tulen tässä onnistumaan..

Nyt toivotan kuitenkin oikein hyvää ja syksyistä sunnuntaita teille ja hei! olisi ihana kuulla miten just sun syksy on lähtenyt rullaamaan! 


Paita Gina Tricot | Farkut Junkyard | Korkkarit Nelly | Laukku Prada | Vyö ja Aurinkolasit Gucci | Kello Michael Kors


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti