2018/09/29

30 KYSYMYSTÄ & 30 VASTAUSTA 

Oikein kivaa lauantaita! Mulla on ollut nyt melko blogipainoitteinen päivä ja on ollut kiva, kun on kerennyt kunnolla ajan kanssa ottamaan kuvia ja hiukan suunnittelemaan tulevia postauksia. Tähän viikonloppuun kuuluu myös treffailuja niin H:n kuin kavereidenkin kanssa.

Blogeissa pyörii välillä kivoja blogihaasteita ja nyt törmäsinkin Annikan blogissa kivaan 30 kysymyksen postaukseen ja välillä on kiva kirjoitella jotain erilaista, kuin niitä perus kuulumisia. Tässä ehkä tulee jotain vanhoja juttuja, mutta ehkäpä saatte tietää musta jotain aivan uuttakin!

Avioliittoja

Yksi, jolla mennään edelleenkin! Meillä on ollut avioliitto arkea takanapäin jo reilu vuoden ajan ja voin sanoa, että naimisiinmeno oli kyllä yksi ihanimmista asioista mitä elämässäni on tapahtunut! Omia häitä on ihana muistella näin jälkeenpäin (vaikka välillä kyllä mietin miten kivaa olisikaan järjestää taas häät, mutta onneksi ne on pidetty niin ei tarvitse enää säästää juhlien pitämiseen!). Mutta avioliitossa ollaan ja pysytään, elämä on kyllä pysynyt samanlaisena kuin ennen häitäkin!

Kihlauksia

Yksi, jolla myöskin mennään edelleen! Tai voiko sitä sano olevansa kihloissa, jos on jo naimisissa? Yhteisiä kihlavuosia meillä oli kahdeksan ennen naimisiinmenoa.

Lapsia

Nelijalkaisia karvalapsia meillä on kaksi kappaletta, jotka riittävät meidän perheeseen <3

Lemmikkejä

Mulla on ollut lukuisia lemmikkejä elämäni aikana, niin hamstereita kuin hevosiakin. En ole koko elämäni aikana edes elänyt yhtään hetkeä ilman yhtään lemmikkiä! Nyt kuitenkin eläinlauma on pienentynyt ja nyt meillä on kaksi koiraa, Babar ja Pontso. Meidän koirat alkaa olla vaan niin vanhoja (7 & 8 v) niin toivon edelleen että koirilla olisi monia elinvuosia edessä päin<3

Leikkauksia

Ei yhtään! Kerran meinasin joutua leikkaukseen, kun makoilin teho-osastolla maksan halkeamisen takia. Onneksi se kuitenkin parantui itsestään ja leikkaukselta vältyttiin!

Tatuointeja

Tällä hetkellä kuusi kappaletta! Nyt en olekaan käynyt ottamassa tatuointeja varmaan viiteen vuoteen? Haaveissa kuitenkin olisi koko käsitatuointi, mutta idea on vielä vähän hakusessa! 


Lävistyksiä

Teininä rei`itin namaani kyllä niin täyteen ja yhteensä mulla onkin ollut 10 lävistystä.. Nyt kuitenkin enää on napakoru ja reijät korvissa.

Muuttoja

Tällä hetkellä 8 kertaa! Mulla alkaa olla jo hiukan muuttokuumetta, mutta yritän malttaa olla paikallaan edes hetken ja toivottavasti seuraava muutto olisi sitten meidän ihka omaan kotiin!

Ottanut lopputilin

Itse olen päättänyt työsuhteista kaksi.

Ollut saaressa

Monia kertaa, mm. meidän mummun mökillä useasti pienempänä! Myöskin Kotkassa on tullut käytyä useana vuonna, sinne on ihana mennä kesäisin kiertämään eri saaria tai piknik reissulle ottamaan aurinkoa!

Autosi

Tällä hetkellä meillä on käyttöautona musta maasturi, mutta haaveissani olisi joskus ostaa ihka oma auto! Olen myös haaveillut pienestä vanhasta Ministä, jolla voisi ajella aina kesäisin.

Ollut lentokoneessa

Yes. Tänä vuonna olen ollut viisi kertaa ja buukattuja lentoja on yhdeksän kappaletta tulossa vielä ensi vuoden puolelle!

Onko joku itkenyt vuoksesti

On.

Ollut rakastunut

Joka päivä <3

Ollut ambulanssissa

Kerran olen tainnut olla, kun pienenä tipahdin rappusista alas ja sain aviotärähdyksen. 

Luistellut

Monia vuosia sitten! En varmaan edes osaa luistella, olin siinä tosi surkea kouluaikanakin :D

Surffannut

No en! Mutta tämä on meidän maailmanympärysmatkan to-do listalla, vaikka pelkään että hait hyökkää kimppuun siinä..

Ollut risteilyllä

Yep! Mutta en oo yhtään risteilyihmisiä, musta on jopa tylsää olla laivalla ja muutenkaan keikkuva laiva ei kauheasti houkuttele!

Ajanut moottoripyörällä

Noup! Ainoastaan olen istunut iskän kyydissä.

Ratsastanut hevosella

Neljä vuotiaasta asti olen harrastanut ratsastusta, eli kyllä! Oma hevonenkin kerkesi olla tallissa 11 vuotta, mutta nykyään käyn heppailemassa aina kun on aikaa. Jossain vaiheessa kävin estekisoissakin, mutta nykyään käydään vaan maastoilemassa pääasiassa.

Lähes kuollut

En tietääkseni, vaikka varmaan lähellä piti tilanteita kyllä löytyy..


Ollut sairaalassa

Pienenä aivotärähdyksen takia ja seitsemän vuotta sitten maksan halkeamisen takia olen ollut viikon sairaalassa. Onneksi kuitenkin tuon enempää ei ole tarvinnut olla ja molemmista ollaan selvitty!

Suosikkihedelmä

Sellainen täydellinen klementiini joka on juuri sopivan makea, siinä ei ole siemeniä eikä siinä ole liikaa sitä roskaa ympärillä ja palat on juuri sopivan pieniä :D Näitä on välillä äärimmäisen hankala löytää..

Aamu vai ilta

Mä tykkään nukkua aamulla pitkään ja mennä illalla aikaisin nukkumaan, oonkohan siis kumpaakaan näistä? :D Haluaisin olla aamuihminen, mutta nukkuminen vie voiton, enkä silloin halua puhua kellekään mitään, vaan olla ihan rauhassa. Mutta tykkään kiireettömistä illoista, kun mihinkään ei ole kiire ja saa olla rauhassa kotona! Myös blogihommia on ehkä kivointa tehdä iltaisin.

Lempiväri

Valkoinen ja vaaleanpunainen on aika favorite värit!

Viimeisin puhelu

ICE Murmeli - eli Harri, jolle taisin soittaa eilen iltana, että voisiko tuoda pitsanteko tarvikkeita kaupasta, kun ensimmäinen taikinakokeilu meni vähän metsään.. :D

Viimeisin viesti

Lähetin ystävälleni viestin: ooks töissä

Kahvi vai tee

Oon tosi huono juomaan kumpaakaan, kahvin mausta en tykkää ja teetä tulee kans juotua tosi harvoin! En oikein osaa juoda mitään lämpimiä juomia, mutta teetä juon kuitenkin mieluummin kuin kahvia. Teessäkin pitää olla monta lusikallista hunajaa ja sokeria..

Kissa vai koira

Koirat on kivempia kuin kissat!

Paras vuodenaika

Oon ehdottomasti kesäihmisiä, koska inhoan palella ja muutenkin kesällä saa tehtyä paljon eri juttuja ja on kiva kun on valoisaa koko ajan! Mutta tykkään myös muistakin vuodenajoista, joten on kiva kun Suomessa on neljä vuodenaikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti