2018/10/08

TARINOITA INSTAGRAM KUVIEN TAKAA X 10

Instagram on pullollaan toinen toistaan täydellisempiä kuvia ja itsekin haluan tuoda feediini vain ne parhaimmat kuvaotokset. Mutta mitä kaikkea kuvien takana oikein tapahtuukaan, kuinka moni kuvista on täysin feikkejä ja lavastettuja, kun osa taas on täysin spontaanisti otettuja. Kaivoinkin Insta-tililtäni muutamia otoksia, jonka takaa muistan vähän millaista itse kuvaushetkellä olikaan!
Mut löytää muuten IG:n puolelta nimimerkillä @miinakaroliina 

1. Tää tyynenrauhallinen skumppakuva näyttää kuvassa aika ihanalle piknikille! Tosiasia kuitenkin oli se, että oltiin menossa piknikille noutoruuan ja skumppien kanssa, mutta oli aivan järkyttävä tuuli! Koitettiinkin mennä rantaan istumaan ja meidän viltti meinasi lähteä koko ajan lentoon ja syötiin ruokiamme tyyliin hiukset suussa :D Hienojen kuvien jälkeen päätettiin sitten mennä sisätiloihin syömään hahah..

2. Tää kuva on otettu muistaakseni ihan hirveässä kiireessä, kun oltiin menossa Tallinnan rautatieasemalle. Ei oltu mitenkään innoissamme tuosta matkasta ja kaikki meni pieleen mitä pystyi menemään, fiilis ei ollut mitenkään katossa tuolla reissulla! :D Mulla myös hajosi tuosta matkalaukusta tuo vetokahva, joten jouduin köyttämään siihen narua ja vetämään sitä perässäni niin, että se osui koko ajan jalkoihini ja tulinkin kotiin jalat ihan mustelmilla!

1. Vietettiin muistaakseni itsenäisyyspäivää ja oltiin menossa lounastamaan porukalla kun käytiin ottamassa nämä asukuvat. Kesken asukuvien kuitenkin älyän, että olen laittanut huuliini ainoastaan rajauskynää, enkä ollenkaan huulipunaa..

2. Meidän koirien kuvaaminen ei ole ikinä mistään helpoimmasta päästä (ei ainakaan mun perinteiset joulukorttikuvaukset, johon jokaiselle on tullut tonttulakki päähän..) Nämäkään kivat lehtikasakuvat ei onnistuneet kovinkaan helpolla. Yleensä koirien kuvailussa piipitän epämääräisiä ääniä, jotta Babar katsoo kameraan ihmeissään, mutta pikkukoirat vihaavat yli kaiken kuvissa olemista. Tämä lehtikasa syntyi myös kun Harri teki kasan lehtipuhaltimella ja osa kuvistakin oli sellaisia, että koirat koittaa päästä pois tilanteesta järkyttävässä tuulessa keskellä hirveää lehtimyrskyä :D Tänä syksynä mun lehtikuvauksissa olikin vain kaksi koiraa <3

1. Tää kuva on otettu meidän bloggaajien mökillä ja näyttäähän tää nyt just siltä, että vedin sivistyneesti viiniä tuolla porealtaassa. Tosiasia kuitenkin on, että pyysin viinilasia lainaan, koska onhan se kivemman näköinen kuvissa, kuin se mikä mulla oikeasti oli, eli muumilimsan tölkki!

2. Käytiin Lauran kanssa ekaa kertaa Yyterissä ja innostuin ihan totaallisesti, kun Laura olikin ihan master professional valokuvaaja! Ennen kun pääsin tuohon isojen kirjaimien päälle, niin kuva-arkistosta löytyy kuvia missä ährään kirjainten välissä ja epätoivoisesti kiipeilen uikkari päällä..

1. Islannissa käytiin kuvailemassa useallakin tällaisella mustalla rannalla. Mustan hiekan ja kivien lisäksi rannalta löytyi myös kasa hulluja lintuja. Näin lintukammoisena en ollut mitenkään innoissani ja huusinkin suoraa huutoa ja juoksentelin ympäriinsä samalla kun pienenpieni tiira lentelee perässäni ja yrittää nokkia päätäni..

2. Tääkin kuva on napattu Islannissa ja olin suunnitellut etukäteen, että haluan ehdottomasti kuvia kuumilla lähteillä. Mentiin Myvatn nature baths- nimiseen paikkaan ja heti kun oven avasi autosta, niin ulkona haisi aivan järkyttävä kananmunapieru. Islannissa haisee tosiaan tuo rikki niin pahasti, mutta tuolla kylpylä-alueella se haisi kymmenen kertaa pahemmin kuin muualla. Mutta mentiin kuitenkin lillumaan ja pyysinkin äitiäni tulemaan ottamaan kuvia, mutta hän ei saanut tulla enää vaatteet päällä alueelle. Hainkin sitten kameran äitiltä ja siskoni nappasi nämä kuvat niin, että lillui samalla altaassa ja napsi kuvia (ulkona oli vielä niin kylmä, ettei kuvia olisi tarennut ottaa altaan ulkopuolella)

1. Lontoossa lähdettiin yksi aamu Notting Hilliä kohti ja aamupalalle, jossa huomasin erään vanhemman miehen tuijottavan tissivakoani. Hyvä asuvalinta siis brunssille.. :D Tämän jälkeen lähdettiin ottamaan asukuvia ja saatiinkin yhdeltä äkäiseltä rouvalta kommenttia, että toisten kotikaduilla ei tarvisi kuvata. No mutta, rouva on kuitenkin valinnut asuntonsa Notting Hillistä, jossa varmaan jokaikinen bloggaaja käy kuvaamassa!

2. Kouvolassa kuvattiin hetki sitten tämä vaaleanpunainen bleiseri asu. Fun fact: kokeilin Lontoon Zarassa kyseistä bleiseriä kaksi kertaa ja sitten vihdoin ja viimein hennoin ostaa sen. Nyt kuitenkin olen käyttänyt kyseistä bleiseriä tuon yhden kerran ja otin siitä hintalapunkin irti ennen kuvauksia. Tuona päivänä oli myös syksyn ensimmäinen kylmä ja tuulinen keli, joten kuvista ei onnistunut kuin muutama otos ja muuten olinkin kiukkuileva bloggaaja, joka tärisi tuulessa kylmyydessä ja valitti siitä kun hiukset tuli koko ajan naamalle :D Nämä kuvaukset kesti ehkä sen 5 minuuttia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti