2018/10/22

HERKUT VERKKOKAUPASTA 

Kaupallinen yhteistyö Maxikarkki

Moni varmaan tuntee mut melkoisena herkuttelijana - olen aina ollut kyllä melkoinen sokerihiiri, enkä usein kieltäydy herkkujen syömisestä. Omaan mieleeni lemppareita on ehdottomasti monet suklaat ja niiden lisäksi karkit. Nyt törmäsinkin Maxikarkin verkkokauppaan ja sainkin heiltä monen kilon paketin postiin, joka sisälti niin paljon kaikkia lemppariherkkujani!

 Maxikarkin verkkokaupasta löytyy reippaasti yli 1000 herkun valikoima, joten ei ollut mitään ongelmia löytää mieluisia herkkuja! Muutenkin on kiva, kun karkit voi tilata pakettiautomaattiin ja hakea ne sieltä, helppoa kuin mikä. Toimitus oli myös nopea, ja paketti taisikin olla perillä 2 päivän kuluttua tilauksesta! Omaan pakettiini päätyikin vanhoja lemppareita, kuten Kinder bueno paketti, valkosuklaa Tobleronea, Fazerin sinistä turkinpippurilla, Pollyn karkkeja, Mentos berry mixejä, Maltesers suklaapalleroita ja vaikka mitä muuta, Maxikarkin sivustoilla valikoima on todella runsas! 


Ihanan karkkipläjäyksen lisäksi paketista löytyi myös lemppari sipsejäni, juustonaksuja ja sour&cream onion Raffeleita sekä Pringlesejä. Mutta kaikista eniten olin innoissani, kun kyseisestä verkkokaupasta pystyi tilaamaan 24-päkin Pepsi Maxia!! Olen kyllä Pepsi Maxin suurkuluttuja ja oli ihana löytää noin suuri päkki kerrallaan sitä (omalla paikkakunnalla kun ei myydä 24-päkkejä koko ajan). Nyt mulla on hyvin Pepe ja karkkivarastot täytettynä, että voisin pitää vaikka jonkinlaiset bileetkin hahah!

Mutta mikäli sulla on tulossa ihan mitkä vaan juhlat tai tykkäät pitää karkkivarastot pullollaan kotona, niin kurkkaa Maxikarkin sivuille! Nyt mulla on myös teille alekoodi kyseiseen verkkokauppaan, jolla saatte yli 20 euron tilaukset ilman toimituskuluja! Alekoodi: "MIINA" on toiminassa marraskuun 2018 loppuun saakka, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin. Eikun herkuttelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti