2018/10/31

JOULUFIILISTÄ & REISSUAHDISTUSTA Näin joululapsena olen ollut melko innoissani tästä yhtäkkisestä talvesta ja on ollut ihana kun maa on ollut valkeana jo melkein kokonaisen viikon ajan! Tänään se taitaa kuitenkin sulaa pois, möh. En hypi mitenkään riemuissani syksyn pimeydestä ja loskakakka keleistä, vaan alan pikkuhiljaa hautautumaan vaan syvemmälle sohvanpohjalle, aina kun vaan siihen on mahdollisuus! Nyt kuitenkin tämä lumentulo nostatti joulufiilikseni potenssiin sata ja olenkin luukuttanut viime päivät lähinnä pelkkiä joululauluja. Myös ajatukset on jotenkin joulujutuissa, mutta en kuulema saa vielä koristella kotia kaikilla joulukoristeilla, niinkun mikseii?! Viime vuonna myös toteutin tänne blogin puolelle joulukalenterin ensi kertaa ja nyt olisikin kiva kuulla, haluaisitko nähdä sen myös tänä vuonna täällä? 

Joulupukin odottelun lisäksi olen kokenut jonkinlaista reissuahdistusta, tasan kahden kuukauden päästä kuitenkin on lähtö kohti tuntematonta pariksi kuukaudeksi. Reissusuunnitelmat on vielä pahasti kesken, koska ne vie yllättävän paljon aikaa, onhan tuossa muutama maa hoidettavana ja todella paljon aivan uusia asioita mitä pitää selvittää. Ajattelin kuitenkin, että kaikki asiat ovat edes jollain tapaa reilassa, kun lennot on jo varattu. Mutta kuten arvata saattaa, ei mennyt tämäkään kuin Strömsöössä. Meillähän tietysti peruuntui yksi lento, koska tämä kyseinen lentoyhtiö päätti, että paikasta A ei mene enää suoria lentoja kohteeseen B. Ja eilen erehdyin katsomaan uutisia, jossa kerrottiin että Indonesiassa tippui yksi lentokone.. Nyt kun olen yrittänyt etsiä korvaavaa lentoa välilaskujen kautta, olen kokenut tuon uutisen ansiosta myös lentopelkoa, vaikka kyseistä pelkoa en ole ikäpäivänäkään kohdannut. Syy tosiaan miksi en katso yleensä uutisia, on se, etten alkaisi pelkäämään elämistä. No, nyt olenkin kerennyt sitten miettimään pääni puhki, että mitä jos meidänkin kone tipahtaa, mitä jos tulee tsunami, mitä jos joku tekee terrori-iskun tai mitä jos hai nappaa minut mennessään kun makoilen surffilaudan päällä?

Eli nyt hiukan pelko perseessä jatkan täällä reissusuunnitelmien tekemistä. Mutta uskon, että kun uudet lennot on saatu buukattua ja asioita saatu järjesteltyä, tämäkin ahdistus alkaa helpottamaan. Kaikkea kun voi tapahtua missä vaan, ihan täällä kotisuomessa, eikä kaikkeen pysty edes varautumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti