2018/10/26

VIIKONLOPPU HELSINGISSÄ & I LOVE ME MESSUT 

Hola ja ihanaa perjantaita! Kirjoittelen tällä hetkellä Kouvolan päästä, kun odotan että mamma nappaisi mut kyytiinsä täältä keskustasta. Koko viikon ajan olen muistanut, että ainiin, mun piti kirjoitella tänne blogin puolelle hiukan Helsinki fiiliksiä viime viikonlopusta, mutta vasta nyt oli aikaa toteuttaa tämä postaus tänne. Eilenkin tyhjensin puhelimeni kuvia koneelle ja siinä meni aikaa niin kauan, etten jaksanut enää alkaa muokkailla kuvia yömyöhään. Nyt kuitenkin sekalaisia kuvia viime viikonlopulta!

 Ekana hehkutuksena kyllä kerron I Love Me messuista, joissa olinkin ensimmäistä kertaa. Messuilla löytyi kyllä kaikkea mahdollista hyvinvointiin ja kauneuteen liittyen ja me kerettiin kierrellä messuilla nelisen tuntia. Messuille mentäessä ajattelin, että eihän tuolla nyt paljoa mitään ostettavaa ole.. Eipä joo, olisin kyllä kuluttanut vaikka 500 euroa heittämällä tuolla, siellä löytyi kyllä kaikkia ihania houkutuksia! Pidin kuitenkin lompakon nyörit tiukalla ja ostin pelkästään niitä juttuja, joita olin alunperin suunnitellut hankkivani. Kaikista eniten odotin kosmetiikkaosastoja ja sieltä tarttuikin mukaan niin kasvonaamioita, meikkejä kuin hiustenmuotoilutuotteita.

Messut oli kyllä todella inspiroivat ja olisin mielelläni kiertänyt enemmänkin pisteitä, mutta aika meinasi sitten jo loppua ja lähdimme vielä käymään keskustassa nopealla shoppailureissulla ja burgereilla. Ensi vuonna on kyllä ehdottomasti mentävä uudelleen kyseisille messuille ja varattava vaan vielä enemmän aikaa ja tehtävä suunnitelmaa, mitä kaikkea messuilla haluaakaan nähdä!


Muuten mun Helsinki viikonloppu menikin nopeasti - tulin jo torstai iltana siskopuoleni luokse yöksi, perjantaina messuiltiin, shoppailtiin, syötiin ja kuvailtiin. Perjantaina illasta suuntasin vielä ystäväni Melissan luokse yökyläilemään, jossa katsoimme vahingossa yhden tuotantokauden Kardashianeita hahah! Olipahan kiva välillä viettää rennosti aikaa toisen sohvalla loikoillen.
Lauantaina sitten H tulikin Helsinkiin ja käytiin Tornissa juomassa drinksut ja sen jälkeen lähdimme siskoni ja hänen miehensä hääillalliselle. Saatiin napostella neljän ruokalajin illallinen Murussa ja juhlien jälkeen lähdettiin vielä pikatreffeille Lintsin valokarnevaaleille. Menimmekin sitten siskoni luokse yökylään ja simahdin lähes samantien patjalle, kun päästiin takaisin.. Tällaiset viikonloput on kyllä ihania, mutta sunnuntaina oli aika ihana päästä omaan sänkyyn nukkumaan ja purkamaan matkalaukut hetkeksi!

Olitko sä käymässä I Love Me messuilla? <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti