2018/11/28

MEIDÄN SISUSTUS 2010-2018

Tb-style postauksesta tuli mieleen, miksi en toteuttaisi tänne blogiin myös sisustukseen liittyvää tb-postausta? Täällä blogin puolella on näkynyt kuvia meidän lähes jokaisesta asunnosta, mutta nyt on kiva verrata, miten meidän sisustus onkaan muuttunut viimeisen kahdeksan vuoden aikana. Olemme asuneet seitsemässä eri asunnossa, joten kuvat tulee olemaan lähes aina jostain eri asunnosta! Näitä kuvia selaillessa mietin vaan: mitä ihmettä olen ajatellut silloin, olenko oikeasti muka asunut tämän näköisissä kämpissä?! :D

Harrin ja mun ihan eka asunto, joka oli rivitalokaksio (josta ei harmillisesti löytynyt yhtään isompia kuvia!). Muuttaessa me ei ostettu yhtään mitään, vaan mentiin niillä kalusteilla, jota kotoa saatiin mukaan. Mikki-hiiri yövalaisin, kuvaputki teevee minimaalisella tv-tasolla, pöytäkone vaaleanpunavalkoisella pöydällä, sininen tuoli ja sohva, maailman pienin matto ja mitä kaikkea! Onneksi meillä ei ole enää mitään näistä alkuperäisistä tavaroista jäljellä, enkä voisi enää kuvitella asuvani tällaisessa asunnossa! :D Olen ehkä hiukan oppinut sisustamaan ja siivoamaan tässä viimeisen kahdeksan vuoden aikana..

Tässä vaiheessa muutettiin kerrostalokaksioon, joka alkoi onneksi olemaan jo vähän siistimpää luokkaa. Aloin jo vähän innostumaan sisustamisesta ja etenkin siivoamisesta, mutta edelleen meidän asunnossa oli ne kaameat siniset sohvat ja niiden lisäksi kirsikkapuunvärinen tv-taso, jota inhosin ylikaiken.. Tähän aikaan tykkäsin ostaa kaikkia turhanpäiväisiä sisustusesineitä ja kylttejä, jota löytyi asunnosta ihan joka tasolta ja pöydältä.


Tänä vuonna muutettiin taas rivitalokaksioon, jossa ei viihdytty kovinkaan kauaa aikaa.Tämä kämppä oli yllättävän viihtyisä sisältäpäin, kylpyhuone oli juuri remontoitu ja vaihdoin tapetin makkariin. Tuolloin hamstrasin kaikkea mahdollisia tähtijuttuja ja meillä oli myös tietysti sisustustekstejä seinillä. 

Meidän ihan eka oma kämppä, joka ostettiin omaksi 2013 vuonna! Tuolloin haaveilin jo sisustuskouluun lähtemisestä ja tein koko ajan kaikkea sisustamiseen liittyvää. Remontointiin tämä meidän rivitalokolmio lähes kokonaan ja aloin myös panostaa pikkuhiljaa laatuun. Tämä asunto on edelleen yksi lemppareistani, ehkä juuri sen takia kun sen sai laittaa ihan omannäköiseksi ja siellä pääsi toteuttamaan ekat isommat sisustushaaveensa.

 
Oltiin vuosi asuttu ihan omassa asunnossa, kunnes pääsin kouluun. Laitettiin oma asunto vuokralle ja muutettiin lähelle hevosen tallipaikkaa, joten vuokra-asuntoa etsiessä ei ollut kauheasti valinnanvaraa. Löydettiin ihan minimaalinen kaksio, jossa oli niin pieni keittiö, ettei kaapinovet menneet kiinni kun lautaset oli siellä. Muutenkin tämä asunto oli ihan kauhea, makkarissa oli ihan kulunut tapetti, kylpyhuone pikimusta eikä säilytystilaa ollut muualla kuin vaatehuoneessa. Asuttiinkin tässä kämpässä kaksi kuukautta ja sitten sanoin että haluan viihtyisämmän kodin meille :D

Tässä on lemppariasunto numero kakkonen - ihana kaksio, joka löydettiin Lahden ankkurista. Tykkäsin tosi paljon asua tuolla alueella ja tuossa asunnossa. Tuolloin sisäinen harakkani alkoi tulla esiin ja aloin rakastua kaikkeen valkoiseen ja meillä oli sisustuksessa lähestulkoon pelkkiä valkoisia asioita.

 Sitten muutettin Lahdesta takaisin kotiin, meidän omaan asuntoon! Tehtiin ennen muuttoa pientä maalausremppaa ja sitten aloin myös Konmarittaa koko asunnon, jolloin tyyli alkoi mennä vähän minimalistisempaan suuntaan ja aloin karsia kaikkia turhia koriste-esineitä ja tavaroita.Asuttiin meidän omassa asunnossa mun koulun jälkeen kolme vuotta ja viime kesänä myytiin se sitten. Tästä asunnosta kyllä tykkäsin, mutta oisin tehnyt siihen vielä muutamia muutoksia, mikäli oltaisiin asuttu siinä vielä pidempään! Sisustustyyli täällä kuitenkin pysyi melko samanlaisena, valkoista, harmaata ja kromia.

 
Ja nyt meidän nykyinen asunto, kerrostalokolmio jossa ollaan asuttu kohta puoli vuotta. Tämä asunto ei todellakaan vastaa pintamateriaaleiltaan sitä mitä toivoisin, mutta menee nyt ainakin väliaikaisena (olen jo hiukan potenut muuttokuumetta krhm..) mutta parasta tässä on, kun säilytystilaa on rutkasti ja parvekkeelta on näkymät järvelle. Sisustustyylimme on pysynyt melko samanlaisena, koska olen haaveillut jo pidemmän aikaa hiukan mustavalkoisesta sisustuksesta, mutta en ole halunnut hankkia mitään uusia juttuja, koska musta väri ei oikein sovi rusehtavien tapettien ja lattian kanssa yhteen. Olen yrittänyt vaan olla tekemättä uusia sisustushankintoja ja koitan malttaa mieleni seuraavaan asuntoon, joka toivon mukaan olisi se oma talo! 2 kommenttia:

  1. Niin ihana postaus idea! :) Sulla on selkeästi ollut silmää aina, mitä nyt vaan matkan varrella "hieman" kehittynyt se silmä :p <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana kuulla et tykkäsit! Nojoo on se onneks hieman kehittynyt tässä kaheksan vuoden aikana :D

      Poista