2018/11/14

FLUNSSAA JA PIENTÄ KAAMOSMASENNUSTA

Takki H&M | Huivi ja laukku Louis Vuitton | Nahkahousut Gina tricot | Lenkkarit Adidas 

Blogi-inspiraatio piti olla huipussaan, kun muutin tänne vanhaan osoitteeseen, mutta sitten vasta muistin että eletäänkin marraskuuta, bloggaajien inhokki kuukautta. Kamerani onkin lojunut lähes koko kuukauden laatikon perällä, eikä kauheasti ole innostanut kuvailla mitään, kiitos tämän pimeyden ja harmauden!

Harmauden ja pimeyden lisäksi sain myös jonkinsortin taudin ja viimeisen viikon olenkin saanut vaan sairastella. Ekat päivät kuumeessa, sitten kurkkukipua, yskää ja plussana vielä sain sellaisen äänen kuin oisin vetänyt röökiä koko elämäni ajan. Onneksi nyt kuitenkin aletaan taas pikku hiljaa olemaan elävien kirjoissa! Pieni breikki tuli kuitenkin tarpeeseen, en ole kerennyt olla paikallaan kesän jälkeen ja nyt oli vaan pakko maata kotona ensimmäiset kolme päivää. Päivääni kuului siis Kardashian maratooneja ja sain myös aikaiseksi tehdä muutamia reissusuunnitelmia.
 
Vaikka en todellakaan ole mikään marraskuu-fani ja odotan melko innolla lumen saapumista ja talvipakkasia, niin tässä marraskuussa on jotain hyvääkin, en nimittäin tunne olevani niin väsynyt kuin ennen. En oikein tiedä mikä sen aiheuttaa, mutta jollain tapaa en ole enää yhtä cranky bitch tai päiväunien tarpeessa ja se on jollain tapaa vähän outoa, olen nimittäin ollut aina väsynyt.Toivottavasti tämä sama fiilis jatkuisi myös tulevaisuudessa!





2 kommenttia:

 1. Oon jo pitkän aikaa miettinyt tuon samaisen huivin hankkimista, mutta jostain syystä oon aina vaan lykännyt ja lykännyt sitä :D Ehkä siksi, etten ole osannut päättää, haluanko harmaan, mustan, vai vaaleanpunaisen :D Mutta nyt mun on kyllä tänä talvena ehkä se jopa saatava x)
  Aivan ihana asu tämä! Just myös mun tyylinen :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis määkin olin varmaan viimeiset kolme vuotta haaveillut kyseisestä huivista, mutta ikinä en hentonut ostaa sitä :D Sit bongasin ton Lontoon lentokentältä ja sillon päätin että nyt se on vaan ostettava! mut mäkin just mietin sitä vaaleanpunaista, mut tää harmaa varmaan menee paremmin useamman asun kanssa! :) Kiitos Henna, tää on kyllä yks oma lemppariasu! <3

   Poista