2018/12/01

FIRST OF DECEMBER! 


Joulukuu on vihdoin täällä!! Aamulla hyökkäsin heti avaamaan meidän Kinderin joulukalenterit, joihin päädyttiin tänä vuonna. En kerennyt alkaa väsäilemään samanlaista joulukalenteria kuin viime vuonna, joten tämä joulu mennään perinteisillä suklaakalentereilla. (viime vuoden kalenteriin voit kurkata täältä)

Päätin myös, että blogin puolelle en tee joulukalenteria tänä vuonna, vaikka viime vuonna se olikin hauska toteuttaa! Nyt kuitenkin tämä joulukuu on melko kiireinen ja hiukan erilainen kuin aikaisempina vuosina, tulen olemaan Lapissa kaksi viikkoa ja sitten uudenvuodenaattona suuntaamme maailmanympärysmatkale, joten joulusuunnitelmat on olleet vähän vähemmällä ja matkasuunnitelmat on taputeltava pakettiin ennen lähtöä.

Vaikka joulujutut on olleet hiukan vähemmällä, niin joulufiilis mulla on ollut jo jonkin aikaa... :D Joulukuusi on jo pystytetty reilu viikko sitten, jouluruokaa on vedetty nassuun jo pariin otteeseen, suurin osa joululahjoista on hankittu ja glögiä vedetty litratolkulla. Pipareita en ole vielä kerennyt leipomaan, mutta onneksi tässä joulukuussa pitäisi löytyä sauma siihen! Eilen myös starttasi pikkujoulukausi ja vielä kahdet pikkujoulut odottaa tulevan viikon aikana. Kiireinen joulukuu siis tiedossa, mutta toivon että rento joulufiilis pysyy kuitenkin messissä!

Nyt toivottelen sulle ihanaa joulukuun ekaa päivää ja viikonloppua!2 kommenttia:

  1. Voi ihana Miina <3 Joulufiilis on täällä kans ihan täydellä tohinalla käynnissä, ja myös multa löytyy Kinder-kalenteri parin muun lisäksi ;) Siis tiiätkö, kun vaihdoit Nouwista Bloggeriin niin sun postaukset ei päivittyny mulle enää, ja hyppäsin mukaan matkaan vähän jälkijunassa.. Voi mikä harmitus kun hoksasin että et suinkaan oo pitänyt taukoa, vaan ne ei oo vaan päivittyneet mulle :( Onneksi sain jo postaustahdista kiinni ja lukaisin entiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah oot haalinut oikein kunnolla kalentereita siis! :D Mulla on kyllä ollut ihan superpaljon ongelmia että nää mun postaukset täältä päivittyis johonkin, Bloglovinin kautta en saa vaihettua nimeä, enkä osoitetta, joten mun blogi pyörii siellä ikivanhalla nimellä eli Dream Dropsilla :D Enkä tiiä sit just näkyykö mun uusimmat postaukset esim bloggerin kautta! Onneksi kuitenkin jaksoit lukea aikaisemmatkin postaukset,kiitos ihana! <3

      Poista