2018/12/28

LAPLAND VIDEO 


Helloo! Meidän puuduttava kotimatka alkoi tuossa pari tuntia sitten, eli kirjoittelen jälleen postausta tästä apukuskin paikalta ja istun tässä luultavasti vielä ainakin sen kahdeksan tuntia. Ihana jouluviikko jälleen takanapäin ja taas kerran oisin voinut jäädä asumaan koko talveksi Leville. Vaaleanpunaiset auringonnousut, isot lumikinokset ja sellainen rauhallinen mökkeilyfiilis on vaan niin jees. Vähän salaa haaveilen, että voisimme asua joku talvi kyseisessä paikassa, mutta saa nähdä tuleeko joskus sellainen sauma vastaan! Tänä vuonna tuli kyläiltyä Levillä peräti kolme kertaa ja joka kerta se vaan tuntuu niin kotoisalta paikalta.

Nyt kuitenkin pakattiin kamat ja lähdettiin viettämään meidän arkea pariksi päiväksi kotiin ennen seuraavaa matkaa (ja vaihtamaan toppahousut shortseihin). Onneksi niin, koska jotenkin kaipaan edelleen irtiottoa arjesta ja erilaista vuotta kuin tämä kulunut vuosi oli, jotain uutta ja erilaista, eikä sitä perus paikallaan junnaamista! Sain myös Lapin reissulta kuvattua pienen videokoosteen tästä viikosta, jonka editoin kokonaan puhelimella. Yllätyin miten helppoa iMovien käyttö onnistui puhelimella ja videon sai ladattua Youtubeen paljon nopeammin kuin koneella! Vielä en ole mikään ässä noiden videoiden tekemisessä ja haluaisin osata lisätä videoihin eri fontteja/tekstejä/kuvia/tehosteita jne, mutta ehkä opin ne handlaamaan kuhan alan tekemään noita videopätkiä enemmän.

Olisi myös kiva kuulla tykkäisitkö katsoa enemmän videoita täältä blogin puolelta? Pääset myös tilaamaan kanavani Youtubesta tästä linkistä! Näitä matkavideoita on ihan kiva tehdä, mutta ehkä joskus rohkenen myös tekemään jonkinlaista höpöttelyvideota :-)
2 kommenttia:

  1. Hei mistä toi beige toppatakki on? Ihana video ja ehdottomasti näitä lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, voisin kyllä yrittää tehdä lisää näitä videoita! :) se on ostettu zarasta mutta ehkä joku 4 vuotta sitten!

      Poista