2018/12/30

SEKALAISIA KUVIA JOULUVIIKOLTA JA HEIPAT SUOMELLE 


Tulin julkaisemaan vielä läjäyksen kuvia jouluviikolta kun on niin kiva muistella näitä Lappimaisemia! Olen varmaan hehkuttanut näitä Lappijuttuja täällä blogin puolella jo niin paljon että osalla tulee jo korvista ulos hahah! Mutta minkäs teet, onhan nää lumimaisemat vaan niin superkauniita! (ja jos et oo vielä katsonut videokoostetta tältä viikolta, niin käy kurkkaamassa video täältä!)

Perjantaina palattiin Leviltä kotiin ja käytiin sanomassa lähieisille moikat, vaihtamassa kelkkailuvaatteet bikineihin, laittamassa ripsitupsut kuosiin ja heitettiin koirat hoitoon. Nyt kirjottelen taas postauksia apukuskin paikalta kohti mamman luokse ja sen jälkeen kohti lentokenttää. Hassua vaan, että tällä kertaa ollaan kotoa pois jopa kaksi kuukautta. Moni onkin kysynyt että jännittääkö? En ole oikein osannut vastata tuohon, enkä varmaan oikein sisäistä vielä asiaa, että olemme lähdössä maailmanympärysmatkalle. Olen vain lähdössä perus ulkomaanreissulle, jota on tullut tehtyä aiemminkin. Toisaalta myös tuo kaksi kuukautta tuntuu todella pitkältä ajalta, mutta toisaalta taas aika varmaan menee kauhean nopeasti, kun käy niin monessa maassa kahden kuukauden aikana.

Uusi vuosi kerkeää vaihtumaan Suomen kamaralla, ennen kuin meidän lentokone laskeutuu, joten voi olla vähän puuduttava lentomatka tiedossa! Onneksi tämä eka lento on kaikista pisin, niin seuraavat lennot pitäisi olla ehkä asteen helpompia. Osaatko jo arvata mikä meidän eka etappi tulee olemaan?

Blogin päivittely jatkuu tuolta reissun päältä aina kun on vaan mahdollista, mutta sen lisäksi yritän myös päivitellä Instagramin puolelle, joten siellä kannattaa myös seurailla mua nimimerkillä @miinakaroliina ! Nyt toivotan hyvää uutta vuotta, palataan täällä blogin puolella ensi vuoden puolella ja uudessa kohteessa!
2 kommenttia:

  1. Voi miten ihania kuvia <3 Lappi on niin ihana paikka, me reissattiin siellä vuosittain kun olin pieni, ja ensi kesänä olisi haaveissa lähteä taas tauon jälkeen Lappiin :) Näyttää myös talvella niin kauniilta!

    Ja hei, aivan superihanaa reissua teille!! <3 Mua jännittää ihan hurjana teidän puolesta, enkä malta odottaa kaikkia ihania kuvia teidän matkan varrelta :D

    VastaaPoista
  2. Hih kiitti jenni! <3 siis lappiin on kyllä aina ihana mennä, siellä jotenkin mieli lepää kun siellä on niin kaunista! Mua kans ehkä hiukan jännittää miten kaikki tulee sujumaan matkalla mutta onpahan seikkailuja tiedossa :-D!

    VastaaPoista