2018/12/21

TODAY IS MY BIRTHDAYYY


Tänään on mun synttäripäivä ja perjantai, joka tarkoittaa samalla joululoman starttaamista! Kaivoin kuvakätköistä vanhoja Levin maisemakuvia, koska olemme jälleen suuntaamassa Lapin hankien keskelle, jee! Synttäripäiväni menee siis autossa istuessa ja tien päältä kirjoittelen tätä postaustakin.

Vaikka mittariin napsahti 26 vuotta, niin joka ikinen synttäripäivä ärsyttää vähän, kun on syntynyt juuri ennen joulua. Synttäreitä ei yleensä tule vietettyä juuri mitenkään, tai uskon ainakin että mitä vanhemmaksi käy, niin sitä pienemmät synttärikemut on tiedossa. Synttäribileiden suunnittelu vaan unohtuu helposti, kun nytkin joulukuun jokainen viikonloppu oli buukattu täyteen tai sitten olen suunnitellut matkaa/ollut jossain matkalla ja sen lisäksi vielä kaikki jouluhärdellit ja kaikenmaailman pikkujoulupirskeet. Pienenä rakastin järjestää kaikkia synttäripirskeitä ja mitä isommat ne oli, niin sen parempi. Nyt ehkä toivoisin vaan ihan pikkujuttuja, kuten vaikka synttärikakkua, aamupalaa sänkyyn tai jotain perus syömistä ja leffassa käyntiä, jotain pientä muistamista. No ehkä alan nyt jo suunnittelemaan mun kolmekymppisiä, niin ne on ainakin valmiiksi suunniteltu neljän vuoden päähän hahah!

Nyt kuitenkin taidan iskeä pienen lomamoodin päälle ja nauttia vaan tästä joululomasta ennen pidemmälle reissulle lähtöä. Mulla on ollut tällä viikolla joulufiilis ehkä hiukan kadoksissa, mutta toivon sen löytyvän taas kun pääsee paistamaan kinkkua, kuuntelemaan joululauluja ja löhöämään sohvalle suklaakonvehtien kera! Nyt toivotan sulle hyvää viikonloppua ja ihanaa joulun odotusta <3


2 kommenttia:

 1. Mäkin tahdon lappiin!! Oon jo tosi pitkään tahtonut, ei vaan ole tullut saumaa lähteä :D Ehkä voisi yrittää saada sitä ensi talveksi sitten mahtumaan!
  Niiin ja onneksi olkoon, vaikkakin vähän myöhässä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä ehdottomasti lappiin lähtöä, mulla toi on kyllä joka vuodelle ihan sellanen must juttu! :D

   Ja kiitos onnitteluista<3

   Poista