2018/12/10

VAATEHUONE UUSIKSI 

Koen välillä pieniä turhautumisen hetkiä vuokra-asunnossa asumisesta. Haluaisin räjäyttää tyyliin koko asunnon, kantaa sinne uudet laminaatit, keittiön kaapit ja repiä kaikki tapetit seiniltä. Mutta kun ei ole omaa asuntoa niin silloin sitä ei ole ja täytyy vaan malttaa mielensä. Sain kuitenkin yksi yö pienen sisustusvimman ja meinasin alkaa sisustamaan vaatehuoneeni uuteen järjestykseen, mutta päätin kuitenkin odottaa seuraavaan aamuun (Harri tuumasi että miksi kaikki jutut pitää tehdä keskellä yötä ja kaikki naapurit häiriintyy kun alan raahaamaan kaappeja ylimmässä kerroksessa.. :D). Aamulla olinkin ihan intoa täynnä kun pääsin kokeilemaan uutta järjestystä vaatehuoneeseen ja samalla sain edes jotain uudistusta asuntoomme! Vaatehuone näytti tosiaan ennen tältä mutta halusin siitä toimivamman ja vähän yhtenäisemmän näköisen, ilman että huone on täynnä erilaisia huonekaluja.

Jotain hyvää tässä kämpässä kuitenkin on, nimittäin täällä on rutkasti säilytystilaa ja tämä toinen makuuhuone on myös pitkän mallinen, josta on helppo rakentaa walk-in closet tyylinen vaatehuone. Kiinteitä kalusteita ei kuitenkaan aleta hankkimaan tähän, koska halutaan välttää mahdollisimman paljon seinien porailua ja muutenkaan mittatilauskaappeja ei kannata tilata, kun omakotitaloon ne on hankittava kuitenkin omilla mitoillaan!

Kaapit tosiaan vaihtoivat nyt paikkaa ja ikkunakin pääsi esiin tässä huoneessa. Kaapit sijoitin nyt L-mallisesti ja valkoisen Vittsjö-hyllykön tilalle tuli yksi samanlainen kiinteä kaappi, joka sopii  muiden kaappien kanssa yhteen ja näin sain myös lisää säilytystilaa! Kaappien lisäksi säilytystilaa on myös lipastoissa, johon saa kätevästi kaikki housut ja paidat jotka eivät mahdu tangoille roikkumaan.


 Uuden järjestyksen lisäksi halusin häämekolleni järkevämmän paikan, kun se vaan törötti nurkassa vähän etsien paikkaansa. Mulla oli taas ihan pienet sisustussuunnitelmat meneillään, haaveilin jo että olisin verhoillut koko päätyseinän ja tehnyt siihen kolon johon häämekko olisi laitettu lasin taakse valoineen ja kaikkineen. Mutta toteutin tämän nyt hiukan helpommalla kaavalla ja laitoin mekon vaan kaappiin ja laitoin taustalle meidän häistä napatut polaroid kuvat sekä led-valonauhan, ehkä sitten myöhemmin voin tehdä tuonne kaappiin jonkun kivemman taustajutun sekä jonkinlaisen lasioven tuohon eteen!

Olen kyllä nyt jo supertyytyväinen tähän muutokseen, vaikka muutamia pikkujuttuja vielä aion toteuttaa tulevaisuudessa, kuten hankkia rahin lattialle (tätä toivoinkin jo joululahjatoivelistassani!) Mutta nyt sisustusjuttujen sijaan yritän keskittyä haalimaan uusia vaatteita, koska niitä onnekseni mahtuu vielä hyvin vaatehuoneeseen!
 


2 kommenttia:

  1. Ihana vaatehuone! 💖 Ymmärrän niin ton turhautumisen vuokrakämppiin... itsekin asun sellaisessa ja kyllä alkaa, varsinkin mitä kauemmin tässä asuu, ärsyttämään kaapin ovet, lattiat ja muut pinnat mitä ei voi vaihtaa. Meillä on muovilattia ja ai että mä inhoan sitä ja musta se pilaa koko asunnon aika lailla. Uskoisin, että saatais pyytämällä laminaatit tänne, mutta kämppä pitäs tyhjentää... Muuten asunto on tosi ihana, mutta apua nää lattiat 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiiitos Jonna! :) voi ei joo noi lattiat vaikuttaa kyllä tosi paljon! Ennen mua ei niinkään ahistanut asua näissä vuokrakämpissä, mut sit kun asui hetken omassa asunnossa mitä sai laittaa just niinkuin halus, niin sit alkaa kaikki ärsyttää näissä missä ei saa tehdä tyyliin mitään.. tai meidänkään asunnossa en viitsi kysyä vuokranantajalta saako tehdä remonttia kun se on ilmeisesti just muutama vuos sitten rempannut tän asunnon :D

      Poista