2018/12/06

ITSENÄISYYSPÄIVÄN KATTAUSTänä talvena halusin toteuttaa ehdottomasti itsenäisyyspäivänä kattauksen, vaikka vietämme itsenäisyyspäivää H:n äidin luona jouluruuan merkeissä, kuten edeltävänäkin vuonna! Tykkään kuitenkin toteuttaa eri tyylisiä kattauksia, enkä aikaisemmin ollut tehnyt mitään sinivalko-teemaista kattausta, joten nyt tuli hyvä sauma tällekin kattaukselle!

Mun itsenäisyyspäivä on nykyään vähän kuin toinen joulu, koska jouluaattona tulemme olemaan eri porukalla Levillä. Ja kaksi tällaista joulujuhlaa ei haittaa kyllä ollenkaan, ihana kun saa viettää molempien perheiden kanssa joulua ja molemmat näistä on aivan erilaisia päiviä! Olen varmaan vetänyt kohta jo tämän joulun jouluruoka kiintiön täyteen, mutta onneksi kinkku-porkkanalaatikko-maksalaatikko kombo on vain näin yhden kuukauden ajan vuodesta ja kohta saa jo siirtyä takaisin tavallisen arkiruoan pariin :D Nyt toivotan sulle oikein ihanaa itsenäisyyspäivää!2 kommenttia:

 1. Upea kattaus! :) ja toivottavasti et lopeta bloggaamista... :( Olet ihan paras bloggaaja 💖 Sun blogi on aito ja sun maku sisustuksen, vaatteiden, kaiken suhteen on ihan paras! Sun blogista saa ihania ideoita 💖 Tosi monet blogit on nykyään täynnä raivostuttavia yhteistyöpostauksia ja vieläpä kyseessä monesti aina ne samat, jotka kiertää joka blogissa. Kaikilla on samat sisustus- ja vaatetrendituotteet ja kaikki kuvat ja blogit on niin samanlaisia... Sun blogi erottuu todellakin edukseen ja osaat valita trendeistä aina ne ihanimmat ja kauneimmat jutut. Arjen kiireiden takia en jaksa itsekään blogata, joten ymmärrän kyllä hyvin. Toivon silti ettet vielä lopettaisi bloggaamista 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihan superkiitokset Jonna! <3 Niin ihana saada tällaista palautetta ja näiden kommenttien jälkeen tosiaankin haluaa jatkaa bloggailua ja tää piristi mun päivää kyllä suuresti! Mulla on ollut ihan samoja fiiliksiä noiden yhteistyöjuttujen suhteen, tuntuu että monilla kiertää sitä samaa mainosta, niin sellainen kyllästyttää kyllä suuresti ja myös useat blogit on melko samantyylisiä!

   Jatkan kyllä ehdottomasti bloggailua, mutta mikäli aika ja innostus vaan joskus riittää, niin haluaisin myös alkaa tekemään videomatskua tänne :) Virtuaalihali ja kiitos sulle kun kommentoit! <3

   Poista