2015/08/31

Hiusten päivittämistä

Sillon kun päätin laittaa tummemman tyvivärin, eli vähän blonde ombren tyyliset hiukset, olenkin saanut olla melko useasti värjäilemässä taas hiuksia! Täys blondina värjäsin tyven kaksi kertaa vuodessa, sen verran vaalea tyvikasvu mulla kuitenkin on. Nyt sitten kun keväällä laitettiin 6 ja 8 tummuuden hiusvärit hiukseen, kulahti väri melko pian auringossa. Heinäkuussa Annika värjäsi mun hiukset vielä uusiks, tällä kertaa 5 tummuudella pelkän tyven. Hiuksista tuli silloinkin kivat, mutta väri kulahti todella nopeasti!

Nyt sitten laitettiin taas vähän tummempaa, eli kolmosta, että väri pysyisi edes vähän kauemmin hiuksissa kiinni. Oma pohja kun on niin vaalea, niin siihen ei meinaa tarttua näin tumma väri ilman esipigmentointia. Väri tarttui ainakin tohon mun otsalle melko hyvin, mutta toivon mukaan se siitä sitten haalistuu niin kuin ennenkin!

Mulle tuli myös uudet hiukset postista! Tilasin taas koko pään klipsisetin täältä ja teinkin klipseistä taas siimapidennyksen. Ompelin siis hiusnauhat yhteen ja tein kolme eri hiusnauhaa. Hiusnauhan väliin pujotin sitten siiman ja mittasin ne omaan päähän sopivaksi. Kuvailinkin samalla, että miten laitan nuo siimapidennykset! Niiden kiinnittäminen on ihan superhelppoa, eikä omat hiukset kärsi niistä juuri ollenkaan.

1. Laita kaikki hiusnauhat päähän, niin että hiusnauha jää taakse ja siimaosa tulee päälaelle. Itse harjaan kaikki hiusnauhat erillään, niin ne ei takkuunnu niin helposti keskenään.

2. Nosta piikkikamalla omat hiukset hiusnauhan päälle ja piilota siima omilla hiuksilla.

3. Ja valmis! Vielä noi mun pidennykset kyllä kaipaa vähän sävytystä ja leikkaamista, mutta sitten pitäisi olla hiukset taas ainakin vähän aikaa kunnossa.

2015/08/30

Hemmottelupäivä


Heippa taas! Kirjoittelu on jäänyt vähemmälle viime päivinä, koska 1. olen ollut koko ajan menossa jossain ja 2. kirjoittelen tällä hetkellä 9 sormijärjestelmällä. Mun viikonloppuhan alkoikin just sillä, että menin perjantaina työharjoitteluun ja siinä sitten aloin väsäilemään lahjapakettia. Leikkasinkin sitten saksilla lahjanarua, mutta sitten alkoikin verta tulemaan sormenpäästä melkoisella paineella, niin oli pakko lähteä päivystykseen! Leikkasin siis sormenpäästä ihan palasen pois ja nyt ollaan sormen kans paketissa.. Noh perjantai iltana kuitenkin lähdin Harria kuskaamaan kaverin mökille ja vietettiinkin siellä sit iltaa.

Lauantaina sitten sainkin vihdoinkin oman hemmottelupäiväni, jonka Harri oli luvannut mulle. Lähdettiin aamusta ajelemaan Tampereelle, suuntana ensimmäisenä Ikea. Harrikin oli todella innokas shoppailija siellä haha! Löydettiin myös meille sieltä uusi sänky, mutta käydään hakemassa se varmaan vasta seuraavalla kerralla. Mukaan lähti taas kaikkea pientä kotiin mm. maljakoita, tuikkukuppeja ja vaatehuoneeseen uudet valot.

Ikean jälkeen suunnattiin Ideaparkkiin. Siellä pihassa olikin mun unelmien auto (pinkki Range Rover!!) lucky you joka omistat kyseisen auton! Mentiin sitten syömään Daddy`s dinner nimiseen ravintolaan ja sen jälkeen käytiin pikaisella shoppailureissulla, mutta mitään ei kuitenkaan osteltu sieltä. Ideaparkin jälkeen lähdettiin sit vielä Särkänniemeen, jossa sattuikin olemaan päättäjäiset samana päivänä. Me sit kieputtiin siellä laitteissa ja mullehan tuli ihan jokaisessa laitteessa huono olo. En onneks alkanu yrjöilee siellä, mut huomaa et on tullut liian vanhaks, kun ei kestä enää koko päivää riekkua huvipuistoissa! Samalla käytiin kans kattomassa ihania delffiinejä ja Näsinneulassa. Ilma oli kans tosi hyvä, koko päivänä ei satanut vettä, mutta tuuli oli aika kylmä. Neule päällä siellä tarkeni tosi hyvin.

Viikonloppu oli siis tällainen kesänlopettamis viikonloppu, kun mökkikausi loppui ja huvipuistot sulkeutui. Mutta kaikinpuolin onnistunut viikonloppu, vaikka tuo sormivahinko kävi! Olenkin nyt odottanut jo melko innolla tulevaa syksyä, ainakin sitä kun saa taas laittaa ihania syysvaatteita päälle ja laittaa taas joku aamu trenssin päälle kun lähtee ulos!
 

2015/08/24

Hersecret

Postaus toteutettu yhteistyössä Hersecret.fi verkkokaupan kanssa.
 
Viime tiistaina tilailin Hersecretiltä paketin, jossa sainkin kolme uutta vaatekappaletta. Pitsikuviollisen crop-topin, nuden wrap-hameen ja mustan neuleen kultaisilla ketjuilla. Mulle meinasi kyllä tulla pieni valinnanvaikeus, sen verran ihania vaatteita kyseisellä verkkokaupalla on! Vaatteet myös vastasivat odotuksiani ja toimitus oli ilmaista ja nopeaa. Tilasin paketin tiistaina ja hain sen postista perjantaina!


 Koucla Musta pitsikoristeinen crop-top klik! Mokka wrap-hame klik!
 
Koucla musta ketjukoristeinen neule klik!

2015/08/20

Kuulumisia

Moikka! Ajattelin välillä kirjoitella tänne blogin puolelle ihan kuulumisia, heräsin just päikkäreiltä kun meinasin kuolla päänsärkyyn tänään. Mut joo, mä aloitin tällä viikollla sen työharjoittelun, jossa on ollut kivaa! Olen siis Pentikillä työharjoittelussa ja oon nyt harjoitellut paketoimaan ja tehny kaikkia myymälän juttuja. Työpaikka on siis kuin joulupukin konttori, saa kääriä paketteja joka päivä 

Mulla on ollut nyt kaks viikkoa jo oma puhelin jossakin päin maailmaa huollossa ja mulla on tosi ulkopuolinen olo elämässä, kun mulla on tollanen minimaalinen Nokian kalikka puhelin. Ei nettiä, eikä kameraa, meinaa vähän kyllästyttää elää jo ton kans! Muuten mulle kuuluu kyllä hyvää, olen yrittänyt työharjoittelun lisäksi keksiä itelleni tekemistä (paitsi nyt yritän kyllä vähän vältellä tota nurmikon leikkausta, mut kai se on vaa pakko..) Eilen olinkin Tiian kanssa heppailemassa ja sain vihdoin vähän edes jännitystä elämään, kun sain kerrankin vähän pinnistellä sen satulassa pysymisen eteen, sen verran meidän hepat meinas innostua :D Hevosettoman elämä on kyllä vähän ykstoikkoista, mun arjessa ei ole paljoa muuta nyt tällä hetkellä kuin aamulenkki, työharjoittelu ja sitten illemmalla tulen taas hoitamaan koiria ja kotia.. Mun shoppailu hammasta kolottais myös aivan äärettömän paljon, mut onhan mulle nytkin tulossa kuitenkin kolme pakettia postista, joista sit kirjottelenkin tänne lisää myöhemmin..

Mietin, et pitäiskö keksiä joku uus harrastus? Onhan mulla agility, mut sitäkin tulee harrastettua viikossa vaan se 1-2krt. Meidän pitäis alkaa vaan Babsun kans vielä kisailemaan jossain vaiheessa..

Olis kiva kuulla mitä te hevosettomat lukijat teette vapaa-ajallanne? :)

2015/08/18

Bedroom

Tähän väliin vähän sisustuspostausta! Meidän makkariin on tullut ihan pieniä muutoksia, toinen niistä löytyi Ikeasta ja toinen varastosta. Pyöreä matto oli jo vähän kuluneen näköinen makkarissa ja halusinkin isomman maton tuonne huoneeseen. Varastosta löytyikin meidän vanha Jyskin matto, joka on ollut joskus olohuoneessa! Matto oli vaan sen verran iso, että se piti laittaa osittain maton alle.
Toinen uutuus onkin tuo Ung drill valkoinen kehys, jonka ostin vahingossa heräteostoksena.. Siihen kuitenkin laitoin ylimääräiseksi jäänyttä tapettia, kunnes keksin jotain muuta laitettavaa siihen :)

Makkariin olen miettinyt muitakin uusia juttuja mm. löysin täydellisen tapetin, mutta en tiedä hentoisinko vaihtaa sitä tuon Vallilan tapetin tilalle.. Meidän pitäisi tehdä myös vähän vaatekaappien sisällä remonttia, mutta saa nähdä vaan milloin. Nyt lähdenkin pikku hiljaa hiipumaan työharjoitteluun päin!

2015/08/17

Back to school

Tänään alkoi taas mun arki, joka oli taas kerran ihan erilainen kuin ennen! Ennen loman alkuahan kävin vielä töissä vanhassa työpaikassani, sitä ennen asuttiin Lahdessa, kävin töissä ja koulussa. Nyt sitten asutaankin taas omassa kotona ja käyn Jyväskylässä työharjoittelussa. Meinas vähän jännittää mennä ihan uuteen paikkaan taas, mut eiköhän tähän rytmiin ala taas tottumaan, vaikka oonkin kuusi viikkoa lorvinut vaan kotona!

Nyt sitten heti kun mulla loppui loma, alkoikin nää hyvät kelit.. En kyllä oikeestaan kuulu niihin ihmisiin, joiden mieliala menee sään mukana. Mutta kivaa kun on ees vähän lämpimämpää ja eilen tulikin vietettyä ihanan rento sunnuntai! Harrin äiti tuli meille syömään, grillattiin, tein jälkiruokaa, otin aurinkoa takapihalla, kiharsin olemattomia hiuksiani ja lueskelin lehtiä, join samalla smoothieita ja käytiin vielä koirien kanssa iltalenkillä!

Tänään sit kotiin tullessa aloinkin miettimään, et miks mun päivät on välillä niin kauheeta suorittamista? Sitä tulee töistä kotiin ja meinaa vaan lässähtää sohvalle ja olla tekemättä yhtään mitään koko loppupäivänä. Okei, joskus on ihan kiva viettää tuollaisia päiviä, mut miksei päiviin vois lisätä jotain kivojakin asioita, ettei arki tuntuis niin tasapaksulta? Ite ainakin saan intoa mm. tästä blogin kirjoittamisesta, kuvailusta, kavereiden näkemisestä, koirien kanssa lenkkeilystä, kodin siistimisestä ja hyvien lehtien lukemisesta. Koitan keksiä päivään kivojakin asioita, eikä niin, että kaikki on pelkkää suorittamista, koska muuten tuntuu, et koko elämästä menee vaan into, eikä muista nauttia niistä normaaleistakin päivistä! Ehkä näin mä palaudun tuosta mun kesäloma-moodista ja nyt aionkin ennen illan telkkariohjelmia keksiä jotain kivaa tekemistä, etten oikeastikkaan jää tähän sohvalle lorvailemaan! Heippa 

2015/08/16

Kesän shoppailuja

Nyt vihdoin ja viimein sain aikaiseksi kuvata kaikkia juttuja, mitä oon ostanut tämän kesän aikana! Yllättävän  pieneltä tuo mun vaateläjä näytti, verrattuna siihen, et kuinka useasti olenkaan shoppaillut kesäloman aikana. Kaikkia en kuitenkaan jaksanut alkaa kuvailemaan päällä, vaan näätte niitä sitten asukuvissa :)

Tässä siis suurin osa, mitä nyt kesän aikana olen shoppaillut! Kaikki on löytynyt mm. tuurista, tallinnasta, helsingistä ja jyväskylästä.

Tämä lyhyt shortsiasu näkyikin jo kesäkuussa tuossa yhdesä postauksessa. Shortsihaalari tuli ostettua heräteostoksena H&M:stä ja olenkin sitä aika vähän käyttänyt tänä kesänä (ehkä johtuu myös siitä, että olen pitänyt tänä kesänä muutenkin viitenä päivänä shortseja..)

Tallinnan MUST ostokset Tax-freestä! Oreot on vaan niin hyviä, miksei tuota Milka suklaata voi vaan löytyä täältäkin?!

Odotan edelleenkin sitä Michael Korsin uutta kelloa, mutta sitä ennen hankin varakellon, joka löytyikin Tallinnan New Yorkerista 12eurolla.

Olen niin huono käyttämään mekkoja ja hameita, mutta silti tänä kesänä kaupasta on mukaan tarttunut yksi maksihame ja maksimekko. Tämäkin hame on näkynyt jo yhdessä postauksessa, mutta olen yrittänyt nyt pikkuhiljaa opetella käyttämään näitä yhä useammin! Maksihame löytyikin Tuurista.
Tuurissa shoppaillessa on tarttunut aika monta vaatekappaletta mukaan.. Kävin siis viime kuussa kaksi kertaa Tuurissa ja mukaan tarttui yhteensä 6 vaatekappaletta ja yhdet kengät.. Nyt pitäisi taas tottua tähän opiskelijaelämään ja vähentää vaan shoppailuja.. Saa nähdä taas miten käy!

2015/08/13

Viime viikon kuulumiset


Heippa pitkästä aikaa! Blogilla on ollut reilu viikon pituinen kesäloma ja syy siihen löytyykin siitä, kun mun "pohjoisen sisko" Sanna tuli meille asustelemaan! Reilu viikko menikin ihan äly nopeeta vauhtia ja tänään Sanna lähtikin ajelemaan takaisin Rovaniemelle ja mää jäin viettämään kotiin vielä viimeisiä kesälomapäiviäni. Tähän viikkoon on kuitenkin kuulunut mm. agilityä, hevostelua, lenkkeilyä, mässäilyä, kalastamista (jep, mä olin kalalla ja sain jopa yhden kalan!!), puhelimen rikkoutumista, ystävän yllärisynttäreiden järjestämistä, keilaamista, baareilua, darrapäivä hyi, Kouvolassa käymistä, shoppailua, autiotalojen etsimistä, ripsien huoltamista, Lahdessa käymistä koulussa ja vaikka mitä muuta! Mulla on siis ollut ihana viimeinen kesälomaviikko

Huomenna olisi vielä tarkoitus luultavasti lähteä istuskelemaan autonäyttelyyn, mutta postailen taas tänne kunhan kerkeän!

2015/08/04

Kodin uusia juttuja

Sisustusshoppailuja on tullut tehtyä muidenkin shoppailuiden lisäksi tänä kesänä, vielä en kuitenkaan mitään huonekaluja ole alkanut hankkimaan, vaikka uutta tv-tasoa himoitsinkin Ikeassa.. Tässä kuitenkin joitakin ostoksia, mitä on tullut hankittua noilta kesälomareissuilta.

Olkkariin hankin viime kuussa kaksi uutta tyynyä, Askon JENNY-tyyny ja Lennolin Lassi tyyny swarovski nauhalla. Heinäkuun aikana Lennolilla oli vielä kaikki koristetyynyt -25% alessa niin oli pakko tilata tuo ihana tyyny, joka tulikin bongattua jo keväällä Lahden Sokokselta!

Etsin Balmuirin tuoksutikkuja meidän kotiin ja laivalta ne löytyikin, mutta jäin sitten arpomaan et viitinkö ostaa, kun en ollut niiden hajujen päälle mitenkään varma. Tarton ostoskeskuksesta kuitenkin löytyi yksi ihana sisustusliike, mikä oli täynnä kimallusta ja ihania tavaroita! Sieltä löysinkin alelaarista ihan meille sopivan tuoksutikku purnukan 

Olin myös kauan aikaa etsinyt timanttisia jääkaappimagneetteja (jep, vihaan niitä perinteisiä värikkäitä/kuviollisia/ampiaisen muotoisia jääkaappimagneetteja) Nämä tulikin vastaan Tigeristä kahdella eurolla!

Ikeasta tulikin napattua sitten vähän enemmän juttuja, mutta tässä nyt ainakin pari! Eli nuo alemmat tuikkukipot tuli ostettua sieltä ja sitten myös tuollainen maljakko, johon liimasin nuo timanttitarrat.

Sitten vielä H&M Home:n ostokset! Nämä ihanat säilytyspurkit/kirjat oli niin ihania, ettei niitä voinut vaan jättää kauppaan. Tykkään myöskin, et meillä pidetään tavaroita järjestyksessä, eikä niin, et tavarat lojuu pitkiinsä. Ananaksesta tulikin meille kolikkopurkki, isosta kirjasta kaukosäädinloota, keskikokoisesta kirjasta laturiloota ja pienimmästä kirjasta koruloota