2012/09/03

makkarin uudistusta

Yks ilta mulla meni totaallisesti hermo siihen kun meijän läppäri on aina sohvalla ja johdot kulkee lattioilla niin lähin sit päätin lähtee hakemaan iskältä meijän vanhan tietokonepöydän mikä ei ookkaan ollu meillä enää ollenkaan pöytäkoneen lähtemisen jälkeen. Meillä on musta vaan liian pieni kämppä (61m) ja tuntu et ei tänne saa oikee mahtumaan mitään ylimäärästä. Mut sit vähän vaihtelin makkarin järjestystä ja vein toisen yöpöydän pois niin tietokonepöytä mahtukin tänne hyvin :-)

6 kommenttia:

 1. oi näyttääpä kivalta! toi kristallikruunu on mahtava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih kiitti, joo toi lamppu oli kyllä odotuksen arvoinen kun kaks kuukautta sai ootella postista sitä :D

   Poista
 2. mitä sun poikaystäväs sanoo kun teidän makkari on noin tyttömäinen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei mitään ku tuntuu vähän et se vois vaan asua sellasessakin kämpässä missä olis vaan sohva,telkkari ja pleikkari :DD Harri ei oo kovin innokas sisustaja eikä se ikinä oikeestaan mitään tänne valitsekkaan :)

   Poista
  2. Oispa mun ukko samanlainen, ko Harri :D Mä niin tiedän, et sitku me ukkoni kans joskus muutetaan yhteen, niin sehän laittaa hanttiin heti, ku yritän jotain tyttömäistä ehottaa :D

   Poista
  3. hehe :D harri on ainoostaan valinnu makkariin ton kellon (vaikka mää en siitä niinkään tykkää) mut pitäähän sitä olla joku asia ainaki mikä on harrinkin :)

   Poista