2012/09/12

Wednesday

Asu: Takki-only?, Huivi-mummulta, Farkut-Gina tricot, Saappaat-spiritstore

Tänää oli taas vapaapäivä ja aamulla saatiinkin juosta samantien kylillä kun harrin piti keretä katsastaa sen auto ennen töihin menoa. Vihdoinkin se ralliromu meni katsastuksesta läpi eli meillä onkin nyt sit kolme käyttöautoa.. :D Mut sit harri lähti iltavuoroon ja mää jäin siivoilee, tekee ruokaa, kävin kans sit lenkillä ja tallilla. Mulle meinas tulla kauhee hätä kun meijän pyykinpesukone on ilmeisesti menossa vähän rikki ja se päätti sit lukita kaikki meijän pyykit sinne sisälle.. Sit tää konekkaan ei päästäny kaikille sivuille mut nyt tää taas toimii ja on nopee?? Huomenna kuitenki kone lähtee huoltoon eli en voi postata ainakaan pariin päivään :( Huomenna ja perjantaina kouluun, lauantaina töihin ja sunnuntaina meille muuttaa uus heppa+pitää lähtee taas jyväskylään, eli loppuviikko on aika kiireine!

Moni on muuten toivonu videopostausta niin mietin et tekisinkö kysymyspostauksen ja sit vastaan videolla niihin kysymyksiin :)?


8 kommenttia:

 1. joo tee !! :)

  ps voitko ottaa tän robottitunnustuksen pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitenköhän sen vaan saa pois :O

   Poista
  2. Blogin asetuksissa, kommentit-kohta ja sieltä pitäis löytyä =)!

   Poista
 2. Samaa mieltä anonyymin kanssa, sanavahvistus pois! :-D

  VastaaPoista
 3. oon näköjään seonnu päivissäkin ku elän vieläkin tiistaita.. :D

  VastaaPoista
 4. Tuli toi yks kysymys et ootko ladannu IPhonee ton iOs 5.1 ?
  et onko akunkesto parantunu vai huonontunu?
  onko tullu nopeemmaks ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmmm emmä tiiä mitä kaikkea oon ladannu tähän puhelimeen! päivitän tän aika useesti mut emmäkoskaa oo kattonu et mitä mää päivittelen :D Mut akunkesto on pysyny kuiteski samana, navigaattorin kans vie eniten akkua. Eikä oo mitenkää nopeutunu vaa ollu aina iha samallaine :)

   Poista
 5. Tee videopostaus, jossa esittelet teiän kämppää (:

  VastaaPoista