2012/09/06

pikakuulumiset!

Asu: takki-h&m, Toppi-nelly, Housut-Dr.denim carlings, Kengät-tuuri, Laukku-h&m

Nyt ihan pikainen postaus eilisestä! Lähettiin harrin kaa töitten jälkeen hakee jyväskylästä jotakin turhanpäiväsiä auton osia ja samalla sit haettin kotiin pari uutta juttua. Syötiin sit kans mäkissä (mää söin kana ceasar salaattia ku harri veti noita omia mättöjänsä :D)

 Käytiin hakee nyt meillekkin sit tommonen "lemmikkiportti" kun oon joutunu muuten siirtää sohvan aina oviaukon eteen työpäivän ajaks ku babar menee riehumaan muuten meiän sohvalle eikä mua huvita joka päivä imuroida sohvaa koirankarvoista :-D

Jyskistä haettiin eteisen hyllyn tilalle iso peili, meillä on sama peili makkarissakin mut vana valkosena!

Sit ostin myös uuden BB:n

Ja tossa vielä kuva nellyn paidasta mikä tuli siis postilaatikkoon pari päivää sitten! Mulla on nyt muitakin vaateostoksia mut kuvailen ne sit joku päivä kun on enempi aikaa :)


10 kommenttia:

  1. ihana talo ! :o voisitko tehdä postauksen koko teidän talosta ? <:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitti! mää taas inhoon meijän kämppää ku tää on tämmöne vanha romuläjä :DD haluun jo oman talon et vois laittaa pinnatkin silleen ku haluaa! Mut joo voin tehdä postauksen, oon tehny joskus aikasemminkin mut voin tehä uuden kun on kuitenki tullu kaikkia uusia juttuja :)

      Poista
  2. Voi Miina mä en kestä tota sun tukkaa kun se on niin ihana!!<3 Ja samaa mieltä oon Linnean kanssa, tuo sun asu on tosi kiva :-) Noi korkkarit on just sellaset millasia oon itsellenikin pitkään etsinyt!

    <3: Anniina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :> Mullakin oli tollaset korkkarit kauan hukassa millä pystyy jopa kävelee hyvin. Mut sit vaan tuurissa kokeilin ekoja kenkiä jalkaan iha huvikseen ni ne istukin iha täydellisesti mut sit meinas tulla itku kun katoin hintalappua, mut onneks harri oli mukana kaupassa :DD

      Poista
  3. Paljon toi peili makso? :)

    ja ps. voitko ottaa ton sananvahvistuksen pois?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mikä ihmeen sananvahvistus :D?
      45e

      Poista
    2. Sanavahvistuksella anonyymi tarkoittaa sitä, että kun sulle kommentoi, niin ennen kuin kommentin voi julkaista niin täytyy kirjoittaa sellanen sanavahvistus esim fd53ohg5 :-D Ne on oikeesti aika ärsyttäviä, sillä ne on tehty tosi vaikee selkoisiksi ja välillä sanan saa kirjoittaa kolme kertaa ennen kuin se menee oikein. Saat sen pois kun meet asetukset --> kommentit --> Näytetäänkö sanavahvistukset kommenteissa --> Ei :-)

      Poista
  4. Ihana tuo eka asu!:)

    marynnn.blogspot.fi

    VastaaPoista