2016/01/29

Koirien talvikuvia

Kukkuu! Tulin postailemaan tänne kun kuvailtiin yksi päivä ulkona todellisia perhekuvia, haha. Meillä ei sentään perhekuvat  koostu lasten toppahaalareista ja lumiukkojen kasaamisesta, vaan vauhdikkaista koirakuvista ja pulkkailuhetkistä. Koirat näkyvätkin melko vähän täällä blogin puolella, joten tässä vähän vaihtelua niihin arkisiin postauksiin.

Koirien kuulumisia kuitenkin ajattelin päivittää tähän samalla; Meidän koirat ovat voineet nyt tosi hyvin ja ollaan päästy taas pitkästä aikaa lenkkeilemään kun pakkaset laskivat! Penni silti tykkää pulkkailla, eli istua pulkan kyydissä mieluummin kuin kävellä lumihangessa. Babar ja Pontso kuitenkin nauttivat lumileikeistä ja juoksevat pitkin hankia.. Koirista ei meinannutkaan saada kovinkaan montaa onnistunutta kuvaa, kun suurinosa oli vaan epätarkkoja hulluuskuvia ja sen takia Pontsostakaan ei saanut tähän postaukseen yhtään viisasta kuvaa :D
 
Tuo toppahaalari minkä sain joululahjaksi on kyllä paras keksintö koirien ulkoilutukseen talvella! Koirathan ei meillä paljoa pue vaatteita päälle, koska B on ainoa, joka niitä mielellään pitää päällä. Kovilla pakkasilla meidän koirat ei käynytkään kuin nopeasti ulkona pisulla. Kokeilin Pontsollekin tossuja jalkaan, mutta se oli niin avuttoman näköistä meininkiä, että taitaa tossut jäädä ostamatta meille!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti