2016/01/19

Something Pink

Helou taas! Tulin päivittelemään ihan koti-kuulumisia tänne. On kyllä kivaa olla kotona vaan tekemässä suunnitelmia, varsinkin kun pakkaslukemat on vieläkin yli kahdenkymmenen pakkasasteen, hyrr.. Onneksi on sentään ylilämmin toppahaalari jonka voi kiskaista päälle aina kun lähtee viemään roskia tai hakemaan postia!

Tämä pinkki postaus sai idenansa uusista tulppaaneista ja tietysti saman sävyisestä toppahaalaristani. Olen myös haalinut lähiaikoina muutamia pinkkejä juttuja, joten laitetaan ne tähän samaan postaukseen! Eihän pinkkejä asioita voi olla koskaan liikaa, eihän?

Treenikengät onkin ollut mulle pitkäääääään ostoslistalla. Jotenkin tuntui, ettei ikinä tullut niitä juuri täydellisiä kenkiä vastaan. Täysin pinkkejä ei voinut ostaa koska tuntui, että aina pitäisi olla sitten pinkki treenitoppi tai jotain muuta pinkkiä. Turkoosit kengät taas ei niin sopisi sen pinkin topin kanssa. Etsinkin sitten aina välillä sivusilmällä joko mustia, tai joitakin pinkkejä treenikenkiä. Nämä kengät löytyivätkin sattumalta Top sportin alennuksesta ja olenkin ollut supertyytyväinen, ettei tarvitse enää sukkasiltaan hillua salilla! Kengät sopivat myös melko hyvin valkoisten leopardi treenihousujen ja sen pinkin treenitopin kanssa yhteen..
 
Lisää kosmetiikkapurkkeja on myös löytynyt ostospusseistani. Vanha kosteusvoiteeni loppui, joten testaukseen otinkin nyt Lorealin skin perfection päivävoiteen joka on toiminut minulla ainakin hyvin! Iho pysyy kosteutettuna ja pehmoisena koko päivän ajan. Ratkesin myös Victoria Secret`sillä ensimmäiseen vartalotuoksuun, mutta tämä tuoksu päätyikin oikeastaan meidän kodin tuoksuksi, koska suihkuttelen tätä pitkin kämppää mieluummin, kuin omalle iholleni haha! Purkki oli kuitenkin niin ihanan näköinen, niin olihan se pakko tuoda kotiin!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti