2016/01/14

Pakkas-asukuvat

 Takki/Primark, Hanskat/Mango, Farkut/Gina tricot, Laukku/Louis Vuitton, Huivi/Cubus

Nämä asukuvat on kuvailtu viime viikonloppuna -22 asteen pakkasessa. Voin sanoa, että en oo yhtään talvi-ihminen ja meinasin jäätyä näissäkin kuvauksissa! Nyt kun pakkanen laski, tuli tilalle jäätävä tuuli ja kauhea lumituisku. Ei kauheasti innostanut odotella busseja ja junaa koulumatkalla. Oon myös superhuono pukeutumaan näille hyytäville keleille. Eilen mulla olikin viidet housut jalassa ja näytin varmasti eskimolle. Tuntuu, että kaikki muut menee ihan reippaasti villakangastakit ja farkut päällä, mut mää ainakin syväjäädyn jos lähden yhtään kauemmas sellasissa kuteissa.

Tänään onneksi on ollut jo vähän parempi keli ja lähdinkin koirien kanssa lenkille, mutta matka tyssäsi jo tien toiselle puolelle kun Penni nosteli jo jalkojansa ilmaan. Ei siis lenkkeilyä vieläkään. Munkin varmaan pitäis jaksaa vaan kattella Netflixiä peiton alla, että pääsisin joskus lopullisesti flunssasta eroon, mut enhän mää malta. Eilen käytiinkin pitkästä aikaa tankotanssi tunnilla ja voi että mä tykkäänkin siitä lajista! Olis niin mahtia saada harrastaa tota harrastusta joka viikkoisesti. Huomenna olisi kuitenkin tarkoitus suunnata viikonlopuksi Helsinkiin ja huomenna on myös hetkeen viimeinen koulupäivä koululla!! Can`t wait. Uutta postausta taidan tulla rustailemaan vasta ensi viikon puolella.

2 kommenttia:

  1. Ihanasti sopii tuo valkoinen takki pakkaspäiviin :) Ja muutenkin koko asu toimii, ehdottomasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Pakkasella tuntuu, että ei osaa oikein järkevästi pukeutua, mutta tuo valkoinen takki on ihmeellisen lämmin kovillakin pakkasilla :)

      Poista