2016/01/11

Kotikuvia

Maanantai on täällä taas.. Miksi se tuntuu joka ikinen viikko yhtä hirveältä? Yritin tänäkin aamuna olla jäätymättä ulkona, mutta palelin vaan koko päivän ajan. Nyt vietänkin taas illan peiton alla, kone sylissä, salkkareita ja kardashianeita katsoen. Tuntuu että toi ulkona oleminen vaan pahentaa joka päivä tätä mun flunssaa, enkä varmaan ole koskaan enää terveenä..

Tulin kuitenkin postailemaan tänne pitkästä aikaa myös koti-aiheista postausta. Meillä ei kotona ole nyt sen suurempia muutoksia tapahtunut. Joulukoristeet nyt tietty on suurin osa otettu pois ja joitakin pienempiä sisustusesineitä on kaiveltu kaapista ja laitettu uusiin paikkoihin.

Harri myös keksi meidän saunaan sisustuselementit. Nimittäin kaljapullot :D Corona pullot saikin paikat tuosta selkänojan päältä, mutta veikkaan että ne ennemmin tulee juotua kuin pidettyä saunassa lämpeämässä hahah.

Muuten meidän kotiin ei olekaan nyt sen ihmeempiä sisustusmuutoksia tulossa. Muutamia pikkujuttuja täytyisi kyllä hankkia jossain vaiheessa. Ainiin ja vaatehuoneeseen olen yrittänyt keksiä lisää säilytystilaa, mun vaatteet ei meinaa enää mahtua sinne! Onneksi ikean reissu häämöttää parin viikon päästä, joten silloin ehkä tulee vähän jotain uusia hankintoja tehtyä kotiinkin.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanan näköinen koti teillä ja voih, sieltäkin löytyy kolme karvaista<3 Ps. Bongasin tämän sun blogin fb:stä, tiedät kyllä mistä ryhmästä ;D Ja olihan tätä tulla pakko katsomaan ja lukemaan. Sulla on tosi kivoja ja hyviä kuvia täällä, jään ehdottomasti lukemaan sun juttuja jatkossakin! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ja kiitos! Ihana saada tällaisia kommentteja<3 ja osaan ehkä arvella mistä ryhmästä löysit tänne, hahah! :D

   Poista
 2. No nyt on niin kliseistä valkoroskaa että HUH HUH

  VastaaPoista