2016/07/09

GARDEN

Heippa! Ajattelin tulla postailemaan vähän koti-aiheisempaa postausta, koska muistin tosiaan, että minunhan piti ajat sitten jo laittaa tänne päivitettyjä kuvia meidän pihasta! Pihaamme tuli pieniä muutoksia tänä kesänä ja on tulossa vielä lisääkin, mutta laitetaan tähän väliin nyt kuvia tämän hetkisestä tilanteesta :)

Mähän en tunnetustikkaan ole mikään viherpiiperö, hyvä kun edes muistan kaikkien kukkien nimiä joita meidän tontilla kasvaakaan, vaan nappaan yleensä kaupasta vaan kaikki ihanimman näköiset kukat kainaloon ja lompsin kassalle. Yritän välillä sitten vielä muistaa kastella niitä ja toivon vaan ettei yksikään kukka kuolisi hahah. Tänä vuonna olen kuitenkin myös laittanut takapihallemme kasvamaan monivuotisia kasveja, niinkuin esimerkiksi humalaa meidän valurautaverkkojen näkösuojaksi ja sen lisäksi pari kukkaa, jotka kiskasin mukaan isäni tontilta. Humalat on ainakin kasvaneet ja kukissakin näytti olevan jo vaaleanpunaisia ja valkoisia kukkia, eli ei mun istutukset varmaan ihan mönkään sitten mennetkään! 

Pihanlaitto on kuitenkin vähän oma lajinsa. Rikkaruohojen kitkeminen ja ruohonleikkaaminen ei todellakaan ole lempipuuhaani. Tykkään kuitenkin, että piha on siistitty ja että siellä olisi paljon kasveja ja kukkia kasvamassa. Kesä on kuitenkin niin lyhyt aika, niin on kiva ottaa kaikki ilo irti ihanista kukista mitä voi pihallensa istuttaa!

Koirankoppi olikin viime kesän yksi parhaimmista keksinnöistä! Olenkin vielä parantanut koirien viihtyvyyttä ja laittanut koppiinkin pari kukkaa hahah ;) Toivoisin niin saavani joskus vielä sellaisen ihanan kesäisen kasvihuoneen (tai mulle se olisi varmaan sellainen lasihuvila...) mutta tähän takapihalle ei sellainen mahdukkaan.. 
 
Terassikalustuskin on vähän muuttunut ja tällä hetkellä meidän sohvana toimii puolikkaat eurolavat Katossa kulkee myös verhokisko, josta roikkuu tylliverhot jotka voi levittää iltaisin ja katossa roikkuu vielä pallovalot tunnelmavalaistuksena. Nyt ei ole vaan ollut niin lämpöisiä kesäöitä, että voisi istuskella paljon tuossa takapihalla.. 

Mutta, niinkuin sanoinkin niin uusia pihauudistuksia olisi tiedossa vielä! Asiasta en sen enempää nyt kerro, mutta saatte heti tietää kunhan saamme projektin valmiiksi :)

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä ja tuo pyöreä kesäpesä on juuri sellainen mitä olen meidän terassille haaveillut <3 Oih, kumpa olisi oma piha!:D

    VastaaPoista