2016/07/28

MITÄ VAATEKAAPISTANI VIELÄ PUUTTUU?Vaatekaappi on varmasti jokaiselle se ikuisuus projekti, mutta toivoisi kuitenkin sen jossain aikaa olevan "valmis", eli omistaisi ainakin kaikki ne perusvaatteet, jotka toimivat vaatekriisin keskellä aina ja ovat ns. luottovaatteita. Olen taas karsinut yhden ikean pussillisen vaatteita pois, koska viime shoppailureissulla alkoi vaan tuntumaan siltä, että mulla on aivan liikaa vaatteita, joita en edes käytä. Toisinaan en jaksa edes enää mennä varta vasten shoppailemaan, jos en etsi jotain tiettyä ja täydellistä vaatekappaletta, joka puuttuisi vaatekokoelmastani.

Vaatepuoli tuntuu olevan jo pikkuhiljaa reilassa, mutta asustepuoli on vielä pahasti hakusessa. En oikeastaan käytä koruistakaan enää muita, kuin kultaista kelloa, kaulakorua ja timanttikorviksia. Vaatepuolta olenkin saanut hyvin tänä kesänä saanut täydennettyä, mm. bombertakilla, pitkällä harmaalla neuleella, revityillä farkkushortseilla, mustilla farkuilla joissa on polvet rikotut, täydellisellä kesämekolla ja croptopeilla.

Asustepuolen hankkiminen on jäänyt ehkä sen takia vähemmälle, koska kaikki asusteet mitä haluan, maksaa maltaita. Niitä ei siis osteta samaan tahtiin, kuin uusi neule tai joku uusi takki, joka maksaa muutaman hassun kympin. Tässä nyt kuitenkin vielä vähän listaa, mitä olisi tarkoitus saada vaatekokoelmaani:

 Vaaleanpunainen tai mintunvihreä kellohame. Olen todella huono pitämään hameita, mutta tällaista söpöä pastellihametta olen metsästänyt! Zaran alesta melkein tarttui vaaleanpunainen hame mukaan, mutta malli ei ollut ihan niin täydellinen kuin olisin toivonut.

Täydellistä valkoista kesämekkoa on myös hyvin hankala löytää. Olisi niin ihana löytää joku ns. rantamekko, jossa voisi mahdollisesti olla pitsiä ja se olisi muutenkin rennon näköinen päällä!

Olen tämän kesän aikana ihastunut myös kaikkiin jumpsuit-haalareihin. Itseltäni ei löydy kuin yksi kukkaukuvioisena, mutta tällainen musta ajaisi asian myös illallisella tai baarissa.

Nämä kaikki vaatehankintani on hyvin kesäpainotteisia, eihän kesällä jaksa miettiä mitä talvella puetaan päälle?! Rennommat shortsit on myös etsinnässä, mieluusti juurikin pitsiversiona tai tuolaisena sidottavina!

Sitten se asustepuoli, joka tuntuu olevan vielä täysin hakusessa. Tiedän kyllä, mitä haluaisin, mutta kaikki on tosiaan kivan hintaisiakin! Ostoslistalla olisi kuitenkin Daniel Wellingtonin kello, kultaisia koruja, chanelin korvakorut...

Olen haaveillut valkoisesta asusta, jonka kruunaisi beiget kengät ja laukku. Tätäkään haavetta ei tosiaan toteuteta hetkessä, koska beige laukku jonka haluan on joko YSL crossbody tai Pradan suurempi laukku.

Repusta olen haaveillut myös kauan aikaa ja senkin haluan olevan LV:n mallistosta! Tämä olis niin ihana saada mukaan festareille. Kaikista mieluiten ottaisin LV:n jonkun vintage mallin, mutta en osaa päättää, olisiko reppu sitten iso vai pieni..

Okei, yksi syksyisempi/talvisempi ostos. Haluaisin kunnon paksun villahuivin ja silmääni miellyttäisi eniten joko Burberryn paksu huivi tai sitten Louis vuittonin Winter versio.. Myin entisen villa Burberryn koska se ei ollut tarpeeksi leveä ja pitkä, eli nyt pitäisi etsiä syksylle uusi versio!

KENKIÄ. En ole koskaan ollut tyytyväinen kenkäkokoelmaani. Nytkään minulla ei taida olla kuin yhdet balleriinat, korkkareita on melko paljon, mutta kaipaisin kivempia ja enemmän kenkiä kokoelmaani. Tarvisin myös uudet kumpparit, haluaisin yhdet kunnon korkkarit, uusia lenkkareita jne. Unelmien kenkiä ei meinaa aina löytyä (paitsi juurikin niitä korkkareita löytyy mitä käytän kaikista vähiten) ja ärsyttää, kun itselläni on aina mielikuva, minkälaiset kengät aina haluaisin, mutta en kuitenkaan meinaa sitten löytää sellaisia mistään..

Toinen asia missä olen todella nirso. Aurinkolasit. Haaveilen aina uusista aurinkolaseista joita nään ihmisillä, mutta heti kun menen kokeilemaan erimallisia laseja, näytän ihan pöljältä tai vähintäänkin matrixin näyttelijältä. Olen tottunut pitämään todella isoja aurinkolaseja, mutta niitäkään en meinaa oikein löytää mistään, koska kaikki aurinkolasit tosiaan tuntuvan liian pieniltä tähän pärstään. Haluaisin myös panostaa ja ostaa kunnon aurinkolasit, mutta oikeata mallia ei ole vielä tullut vastaan..


Kuvat Weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti