2016/07/12

NEW IN 

Heippa! Nyt olisi vuorossa ostopostausta, oikeastaan aikalailla tämän kesän ostoksista joita on tullut tehtyä. Olen pyrkinyt ostamaan vaan asioita, joita oikeasti tarvitsen tai olen kauan aikaa etsinyt. Olenkin tänä kesänä onnistunut löytämään melko hyvin asioita, joita oikeasti olen kaivannut!

Rantalaukku oli minulla etsinnässä jo jonkin aikaa ja tämä söpöys löytyikin Victoria Secret`sin mallistosta! Laukku toimii myös kätevästi viikonloppulaukkuna, koska tänne mahtuu vaikka koko omaisuus sisälle! 

Näistä urheilu alusvaatteista olen himonnut jo kauan aikaa, mutta ikinä ei oikein kuitenkaan hennonut ostaa näitä, tai sitten koot ovat olleet aina loppu kun olen meinannut kyseiset Calvinit tilata. Nyt kuitenkin laitoin zalandolta nämä tilaukseen ja voisin ostaa näitä vaikka kymmenet, koska nämä on niin mukavat päällä!

Kesämekko on ollut myös kauan hakusessa. Halusin kukkamekon, jota olikin yllättävän hankalaa löytää se kivan mallisena. Ohimennen kuitenkin törmäsin tähän ihanaan kukkamekkoon H&M:llä ja ensin en meinannut edes kokeilla tätä, koska en ollut varma kuviosta. Sovituskopissa kuitenkin pääni kääntyi täysin ja mekko olikin juuri se etsimäni kesämekko. Ja mekon hintahan oli huimat 9,90e!

Lisää H&M löytöjä! Oikeastaan siis nuo shortsit, olen shortsihamsteri ja omistan varmaan yli kymmenet shortsit jotka ovat melkein samanlaisia. Puhelimenkuoret tilasin Wishiltä.

Vaaleanpunainen bomber. Miten voinkaan joutua etsimään kyseistä takkia vaikka kuinka kauan? Mustat bombertakit näyttivät ylläni pussikaljatakeilta ja päästäni tuntui enää puuttuvan se Karjala lippis. Tämä ihana vaaleanpunainen versio kuitenkin löytyi Tallinnasta, Pull and Bear liikkeestä. 

Sitten muutakin kuin vaateostoksia, nimittäin uusi salama! En tiedä oletteko kuvista huomanneet, mutta nykyään lähes kaikki kuvani on otettu tämän uuden salaman avulla. Salama on Canonin speedlite 430EXII merkiltään ja en ymmärrä miten olenkaan voinut edes kuvailla ilman tätä! :)

Olen myös hamstraillut uusia lempparikosmetiikka juttuja, Batisten kuivashampoo joka tuoksuu ihanalle kirsikalle, Niken suihkutettava dödö nousi myös uudeksi lempparikseni ja tämä tuoksuu vaniljalle, Balmainin tehohoito hiuksille ja sitten Make up eraser pyyhe joka on äärettömän kätevä meikinpuhdistukseen!

Siskopuoleni yllätti minut ja toi Ranskasta tuliaisia! Ihana mintunvihreä löysä toppi onkin nyt ollut yksi luottovaatteistani.

Ja sitten vielä korkkarikokoelmaan lisäystä! Sähkönsiniset korkkarit olivat ostoslistallani ja nämä sattuivatkin löytymään Zarasta. Kenkiä täytyisi päästä vaan vielä ulkoiluttamaan ja ottamaan asukuvia näiden kaunokaisten kanssa! 


7 kommenttia:

  1. Moikka :) Muistan kertonees että tykkäät kauhuleffoista? Ootko kattonut Shhh.. leffaa? Jos et, katso ihmeessä ja kerro sun mielipide :) Siinä olisi myös hyvä postaus idea, sun parhaat kauhut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo katon kauhuleffoja aika paljon! Ja katoin just muutama päivä sitten tota leffaa, mut se vaikutti nii tylsälle et lopetettii kattominen, pitääkse nyt käydä kattomassa loppuun? :D ja kiitti postaus ideasta tän voisin kyllä toteuttaa!

      Poista
    2. Suosittelen myös! Aluksi vaikuttaa tylsälle, mut se on oikeesti tosi hyvä ja jännä! Vähän erillainen mut tositosi hyvä :) ite katoin netflixistä...Kantsii antaa uus mahdollisuus

      Poista
    3. Katso ihmeessä loppuun asti! Jännäksi se muuttuu :) Anna loppuun asti mahdollisuus!

      Poista
    4. täytyy ilmeisesti pitää shh.. ilta tänään ;D

      Poista
  2. Tosi kivoja ostoksia, varsinkin nuo vaatteet! :) http://aliisa-m.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista