2016/07/06

MY DAY 23.06.16

Nyt olisi luvassa paljon toivottua my day-postausta! Olen kyllä tehnyt tämän jo ennen juhannusta ja Tallinan reissua, mutta nyt vasta pääsen julkaisemaan tämän teille!

8:00-9:00
Herätyskello soi klo 8. Painan kellon pois ja jatkan unia, kun muistankin ettei tänään ole töitä tiedossa. Miksi edes laitoin herätyskellon päälle vapaapäivänä? Heräilenkin uudestaan vasta ennen yhdeksää ja kirjoitankin heti unipäiväkirjaan ylös viimeisimmän unen minkä vielä muistan ja katson vielä kaikki some kanavat läpi. Koiratkin heräävät ja päästänkin ne ulos ja menen hampaiden pesulle.

9:05
Petaan sängyn ja päästän koirat sisälle. Vilkaisen lämpömittaria, ulkona on 20 astetta lämmintä eli lähden koirien kanssa kevyelle kävelylenkille. Vaihdan lenkkivaatteet päälle ja suuntaamme kivalle metsäpolulle.

9:39
Kotona taas! Menen suihkuun ja laitan pyykit koneeseen.

9:49
Alan tekemään aamupalaksi proteiinilettuja. Kuljen ympäri kämppää vesipullon kanssa, nappaan ohi mennen kaikki vitamiininappulat ja etsin pientä paistinpannua. Pannua ei kuitenkaan meinaa löytyä yhtään mistään ja löydän etsinnän aikaan jopa sakset jotka ovat olleet kauan aikaa hukassa. Soitan Harrille ja kysyn missä se pannu on, mutta onnistunkin löytämään sen astianpesukoneesta. Laitan pannun hellalle ja älyänkin etten ole tehnyt edes koko taikinaa. Pyöräytän blenderissä banaanin ja kananmunan ja sitten voinkin ehkä paistaa paremmin niitä lettuja!

10:10
Hitto nuo letut paistuukin hitaasti.. Hyörin välillä ympäri kämppää ja päätänkin alkaa vähän meikkailemaan ennen kuin letut valmistuvat. Muistan yhtäkkiä että äitini oli yrittänyt soittaa jo monena päivänä ja nyt vasta muistan soittaa sille takaisin!

11:00
Äitin kanssa tuli juteltua puhelimessa 20 minuutin puhelu. Kävelen kämpässä naama puoliksi meikattuna ja vihdoin pääsen syömään aamupalaa. Tuloksena neljä lettua roskissa, kolme hyvin onnetonta lettua lautasella. Vuoraan niiden päälle mansikoita ja banaaneja että superrumat lettuluomukset eivät näkyisi hahah.

11:00-13:00
Löhöän hetken sohvalla, mutta raahaudun väkisin vielä meikkaamaan loppuun ja laitan pidennykset päähän. Sitten laitankin pyykit paikalleen, harjaan koirat ja niiden hampaat, otan kuvia blogijuttuja varten, kastelen kukat ja laitan astiat pesuun.

13:09
Avaan koneen ja haen päivän pepe maxin viereen. Muokkaan kuvat valmiiksi postausta varten, maksan laskuja ja soittelen pari puhelua remppajuttuihin liittyen.

13:48
Menen lagaamaan hetkeksi sohvalle ja lakkaan kynteni. Samalla mietin, että mitä tekisin seuraavaksi ja mitä mää alkaisin nyt syömään!

14:12
Pyöräilen kylälle ja menen lounaalle kahvilaan ja samalla tekemään lisää blogijuttuja koneelle. Miksen ole enenn älynnyt tehdä näin? Vältyn typerältä ruuanlaitolta ja saan kirjoitella koneella kivassa kahvilassa!

15:42
Meinasin uppoutua konelle istumaan pitkäksikin aikaan, kunnes muistankin että täytyy lähteä hakemaan Babar hierojalle. Pyöräilen sateessa takaisin kotiin, vaihdan pyörän autoon ja nappaan koiran takapenkille.

17:11
Kotiin taas palattu! Vetäisen pari paahtoleipää ja sitten hetken päästä lähdemmekin viemään koiria hoitoon.

19:11
Ensimmäinen koira viety hoitoon. Istumme anoppilassa ja ulkona sataa kaatamalla. Kaksi muuta koiraa jää sinne hoitoon, mutta Pontso olisi paljon mieluummin lähdössä meidän kanssa takaisin kotiin, kuin jäämässä mummolaan juhannukseksi. Sateen takia joudumme myös sivuuttamaan päivän asukuvaukset, myh.

20:09
Rusketus done. Seuraavaksi vielä pakkaamaan. Ja kriiseilen yllättäen mun asuvalintojen kanssa. Sataako Tallinnassa vai paistaako? Varmaan molempia, mutta aina on yhtä hankalaa miettiä asua, jonka voisi muuttaa sitten sateen pitäväksi.

23:27
Viimeiset kolme tuntia olen katsonut sängynpohjalla vaan Dexteriä. Voisin jatkaa Netflixin katsomista taas koko yön läpi, mutta pakko alkaa nukkumaan kun aamulla on aikainen herätys. Kipaisen vielä hammaspesulle, tutkin somekanavat läpi ja nukahdankin melkein heti sen jälkeen.

4 kommenttia:

  1. Ihana myday! Ja teidän koti näyttää ihan täydelliseltä!! *_*

    VastaaPoista
  2. Todella kiva myday! :) Näitä on niin mukava lueskella. Ihanat nuo sun koirat <3 Ja todella hyvä idea tuo unipäiväkirja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva et tykkäsit tästä postauksesta! näitä on ihan hauska toteuttaakkin :)

      Poista