2016/08/18

BACK TO SCHOOL, OR WORK?

Heissulvei! Moni varmaan kuluttaa aikaansa vielä tähän aikaan koulunpenkillä, kun itse olen kerennyt tänään käymään salilla, siivota ja katsoa telkkaria. Tulinkin postailemaan teille yhtä kesäistä asua, joka on otettu jo vähän aikaa sitten. En ole koskaan ennen edes käyttänyt tuota hametta grhm.. Mutta nyt sitä on ainakin käytetty ja se sopi hyvin tuon pitsipaidan kanssa yhteen! Kengät on napattu näihin kuviin oikeastaan lennossa, koska en löytänyt asuun sopivia kesäisiä kenkiä, koska kaikki mun kesäkengät on aikalailla korkkareita. Onneksi nyt tilanne on kuitenkin korjattu ja voisin lähteä tämä asu päällä, mutta yhdistäisin siihen vain ne uudet mustat nyöriballeriinat!

Nyt kun tosiaan viikon verran varmaan koulut ovat olleet käynnissä, on ollut vähän hassua, etten ole itse lähtenyt tai edes hakenut mihinkään kouluun. Olen elämäni aikana kuitenkin ollut elämäni aikana 15 ja puoli vuotta koulussa, huh! Eli toisinsanoen elämässäni on ollut nyt 7 syksyä, jolloin en ole ollut menossa kouluun. En kyllä kaipaile yhtään koulunpenkille, onhan minulla nyt jo kaksi ammattia ja tällä hetkellä ei tunnu olevan tarvetta opiskella enempää :)  Joitakin koulutuksia saatan käydä ja olen vähän haaveillut myös yrittäjän elämästä!

Kiinnostaisiko teitä joku kouluaiheinen postaus? Jostakin ammattiini liittyvästä jutusta, opiskelusta tai sitten ihan vain kouluun sopivia asukokonaisuuksia?

 Koko asu H&M

4 kommenttia:

 1. Ootpa taas upee! Vaikkei paluuta kouluun tai töihin ookkaan, ni ne asut nappais!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset siskopuolikas <3 täytyy siis pistää tulille asukollaaseja tänne ;)

   Poista
 2. Mulla on toi sama hame ja ihan yhtä vähällä käytöllä on ollut :D en tiedä että kun se on niin painava niin jos vähääkään pyörähtää niin pakarat paistaa :D mut syksyllä aattelin että tosta sais kivan asun mustien sukkiksien kanssa! Sais vähän väriäkin pimeneviin päiviin :)

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä yllättävän painava, tiedän niin tuon tunteen :D syksyllä vois tosiaan toimia sukkisten kans, jos ei nyt unohdu taas tuonne kaapin perälle!

   Poista