2016/08/31

KODIN UUSIA JUTTUJA 

Kotiin on kyllä kivaa tehdä pieniä muutoksia, aina kun vuodenaika vaihtuu! Talvella kotiin voi laittaa kaikkea jouluista, keväällä taas jotain värikästä, kesäksi voi laittaa jotain ulos ja syksyksi vaikka uusia kynttilöitä ja vilttejä sisälle! Meillä ainakin tulee pieniä muutoksia asuntoon aina vähän väliä, välillä ihan siivotessa, tai sitten juurikin näin vuodenajan vaihtuessa. Onneksi remontit on tältä erää tehty tässä asunnossa, eli voin vaan keskittyä sisustamiseen :)

Mulla oli niin kauan aikaa ostoslistalla elloksen Major lattiavalaisin. Jostain syystä en kuitenkaan saanut aikaiseksi tilata tuota lamppua, mutta alennuksien kanssa hennoinkin sitten laittaa sen tilaukseen ja muutenkin kaipasin vähän vaihtelua niille pallovalo/heinäseivästikas yhdistelmälle. Eilen kun sain vihdoin ja viimein lampun kasattua (joka oli melkoinen operaatio sekin) niin aloin epäröimään, sopiiko lamppu sittenkään meille. Jotenkin tuossa on aivan jättimäinen tuo varjostin ja sitä vähän epäröin, joudunko sen jossain vaiheessa vaihtamaan pienempään. Nyt kuitenkaan lamppu ei ole hypännyt silmilleni tuolta nurkasta, joten eiköhän se jää tuohon kököttämään. Kuitenkin kivempi kun olohuoneessa on mahdollista laittaa enemmän tunnelmavalaistusta päälle kun kattolampusta tulee jotenkin niin ankea valaistus!

Toinen juttu mikä uusittiin, on olkkarin matto. Meidän vanha sotkan luxus matto alkoi olla jo melko nuutuneen näköinen, niin kävin hakemassa sotkasta uuden, lähes vastaavan maton. Uusi matto on kyllä ihanan pörröinen ja hopeinen, en muistanutkaan edes miten pehmeä matto voikaan olla! Matto löytyy siis Sotkasta nimellä Palace ja näitä oli myös valkoisena ja beigenä.


Keittiöön tuli myös pieniä muutoksia, kun elloksen paketin mukana tuli myös nämä ihanat paperipussit. Paperipussit pääsikin meillä käyttöön koiranruokapusseina ja samalla kun etsin paikkaa näille pusseille, niin vaihtuikin meidän keittiössä järjestys!

Nyt pitäisi viihtyä kotona taas vähän paremmin, onhan tietty ostoslistalla hirveästi kaikkia juttuja, makkariin olisi ainakin tarkoitus hankkia vielä joskus uudet yöpöydän lamput, koirille uudet pedit ja valokuvakehyksiä. Mutta täytyy katsoa millon hennon lähteä Pentikille ostoksille..

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva toi lamppu! Eikä mielestäni yhtään liian iso, antaa varmaan myös hyvin valoa illalla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo toi valaisee kyllä hyvin! ehkä mun on vaan totuttava siihen ettei se oo liian iso :D

   Poista
 2. Aivan ihana olkkari♥ Niin kivoja juttuja!
  http://love-sannar.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla että tykkäsit! Suuret kiitokset <3

   Poista
 3. Vau miten upealta näyttää!♥ Ihanan raikas ja ihanasti sisustettu koti :)

  VastaaPoista