2016/08/11

BLACK/WHITE


Paita Hersecret | Laukku Michael Kors | Ballerinat H&M | Farkut Gina tricot 

Syksyisestä kelistä huolimatta tulin julkaisemaan tänne viime viikonloppuna napsitut kuvat, jolloin oli ihan lämmintä vielä! Toivon mukaan tässä loppukesästä kerkeäisi tulemaan vielä yksi lämmin jakso, olisi niin paljon kaikkia kivoja juttuja tekemättä vielä..

Viikonloppuna olisi kuitenkin tarkoitus suunnata Turkuun, joten en tiedä tulenko postailemaan viikonloppuna. Ajattelinkin heittää teille tähän pari kysymystä johon olisi kiva saada vähän vastauksia teiltä jotka tätä blogia käytte lukemassa!

Miten useasti toivoisitte uusia postauksia tulevan blogiin? Olisiko teillä ehdottaa uusia postausideoita? 

10 kommenttia:

  1. Aivan superihana asukokonaisuus, ja noi ballerinat on munkin mielestä supersöpöt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aaa han superihana kommentti! ballerinat on kyllä söötit ;)

      Poista
  2. Aivan ihana asu! <3 Etenkin nuo ballerinat ja paita! Kokeilin tommosia ballerinoja, mutta oli valitettavasti liian pienet :( Muuten niin kovasti tahtoisin tollaset, noi on niin nätit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi ihana kommentti, kiitos! kannattaa vaan metsästää kauan aikaa, yllätyin kyllä kun löysin noita H&Mltä vielä omassa koossa :)

      Poista
  3. Mäkin ihastuin noihin ballerinoihin!8D Ihanat!

    VastaaPoista
  4. Komppaan muita, ballerinat on aivan ihanat ja okei, koko asu on ;) <3 Mun mielestä hyvä postaus tahti on 3-4 kertaa viikossa. Sitä kun seuraa monta blogia samaan aikaan, niin vanhemmat postaukset hukkuvat helposti jos ei joka päivä ehdi niitä selamaan. Toki, jokaisen pitää kirjottaa niin usein kun itse tykkää ja ehtii! :)) Postausideoita mulla ei oikein ole, kun tuntuu että itselläkin ne on vähän hakusessa :D Kivaa viikonloppua myös sinne<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi ihana, kiitos<3 mäkin kun seurailen montaa blogia, niin aina ei ehdi katsomaan niitä joka päiväisesti! oon yrittänytkin postailla just 4-5 krt viikossa, mutta jo ei oo mitään postailtavaa niin sit tietty harvemmin ja joskus kun on into päällä niin voi olla jopa tiheämpikin postausväli :) ja hyvää sunnuntaita sinne nyt täältä kun viikonloppu kerkesi jo vähän mennä ohi, heh :D <3

      Poista