2016/10/14

ALL MY BAGS 


Päivitetty laukkupostaus olisi nyt sitten täällä! Mun laukkukokoelma ei ole kovinkaan kummoinen, koska yhdessä vaiheessa omistin likelle 40 erilaista laukkua. Nykyään haluankin vähän jo harkita uuden laukun ostoa enemmän ja pyrinkin ostamaan vain niitä unelmalaukkuja, joista löydätkin postauksen täältä. Ehkä jonain päivänä viitsin taas alkaa säästämään uuteen laukkuun, koska perus musta käyttölaukku olisi aika kovassa hakusessa! Nyt kun laukkuni ovat yllättäen enemmän pinkkejä kuin mustia, niin olisi varmaan hyvä hankkia lisää niitä neutraalimman värisiä laukkuja, joita on sitten helpompi yhdistellä kaikkiin asuihin.


Louis Vuitton Neverfull MM Damier Azur


Ihan ykkös käyttölaukkuni, joka ei ole neljän vuoden aikana pettänyt kertaakaan. Kestää älyttömiä määriä tavaroita ja ainoa osa mikä laukusta on vähän mennyt rikki, on sisäpuolella oleva lukko. Kaikinpuolin tämä laukku on ihan superhyvä ja ihana, enkä ole kertaakaan katunut tämän laukun ostoa! Tietty voisin hankkia tämän vielä Damier ebene sävyssä..


Victoria`s Secret

Pinkki laukku, joka tuli tehtyä ihan heräteostoksena Tallinnan laivalta. Olin kyllä jo kerran kuolannut tätä värikästä karkkia Tukholmassa, mutta nyt päätin sen ostaa, vaikkei väri ole mikään käytännöllisin. Tällä saa kuitenkin ihanasti väriä neutraalin sävyisiin asuihin! Plussaa tässä laukussa myös lukuisat vetoketjulliset lokerot.



H&M mini 

Ainoa yksi laukku joka on pysynyt siitä suuresta laukkukokoelmasta ja ainoa "halpislaukkuni". Ostin tämän joskus iphone 4:selle, mutta onnekseni tänne mahtuu vielä nippanappa iphone kutonenkin! Laukkua vaan tulee harvemmin käytettyä, koska sinne ei tosiaan mahdu muutakuin se puhelin.


H&M Versace

Henkkamaukalle saapui sillon Versacen mallisto ja sillon kuolasinkin totaallisesti tätä minilaukkua. Laukku on ollut ehkä kerran todellisessa käytössä, mutta muuten se on toiminut korurasiana tai säästöpossuna, Silti tykkään tästä hirmu paljon koska onhan tää aivan erilainen eikä näitä löydy enää mistään kaupasta!



Michael Kors Jet set

Oikeasti, ainoa mun musta laukku on tämä Michael Korsin pikkulaukku joka onkin uusin tulokas, jonka sainkin tuliaiseksi Harrilta Simppeli pieni musta laukku, jonne mahtuu yllättävän paljon tavaraa!


Louis Vuitton Eva Damier Ebene

Louis Vuitton on kyllä ehdottomasti lemppari laukkumerkkini ja onneksi Damier ebene kuosia kuitenkin löytyy edes tämän pikkulaukun muodossa. Tämä on myös kätevä kun laukkua voi pitää joko pitkällä hihnalla, tai sitten ilman hihnaa clutchina.


Nike & Victoria`s Secrets

Sitten vielä kuvailin tällaiset käyttölaukut (ylläri että nämäkin on pinkkejä) Mutta VS:n matkapussukka kulkee mukana viikonloppureissuilla ja muutenkin kaiken ylimääräisen roinan ja vaatteiden kuljetus laukkuna. Niken pinkki laukku onkin sitten ihan salikäytössä ja osittain myös toimii viikonloppulaukkunakin!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana laukkukokoelma! Ottaisin noista vaikka kaikki! Lemppareita tuo neverfull, H&M versace sekä toi Victorias Secret <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitokset, neverfull on kyllä oma lempparini aina, mut oon nyt vähän jo harkinnut tuon versacen luopumisesta kun sitä ei ole oikestaan tullut käytettyä ;)

   Poista
 2. Komppaan Sagaa, mulle kelpais ihan jokainen laukku!♥ Ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih kiva kuulla! Tykkään kans kyllä näistä mut ainahan sitä vois olla enemmänkin ;)

   Poista