2016/10/07

KODIN OSTOSLISTA - AUTUMN


Hellou! Mulla on ollut tarkoitus tulla kirjottelemaan tänne jo monesti tämän päivän aikana, mutta en ole sitten kiireiltäni kerennyt! Nyt kuitenkin lähdettiin viikonloppureissuun niin nappasin koneen mukaan autoon ja kirjoittelen siis täältä käsin. Tämän viikon sisustuspostauksena laitankin tänne taas päiviteltyä ostoslistaa meidän kotiin.

Mulla on nyt kamala sisustuskuume päällä ja nämä olisi ainakin hankittavana ostoslistalla:
- Uusia vilttejä, koska niitähän nyt tarvitsee aina syksyllä ja talvella?
- Paljon uusia kynttilöitä! Ehdottomat suosikit on nuo Riviera Maisonin kynttilät joissa on rusetit.
- Uusia tyynyjä (kuten aina) haluan ehdottomasti tuollaisia pehmeitä karvatyynyjä ja myöskin Balmuirin tyynynpäälliset omilla nimikirjaimilla.
- Uusia valaisimia vähän kaipailisin makkariin. Taidan kuitenkin laittaa tilaukseen Jotexin seinämalliset valaisimet ja säästää edes yhdessä asiassa. Olen kyllä aina haaveillut noista Rondon lampunjaloista..
- Ehdoton juttu myös meikkien säilytykselle - Cubie.fi sivustolta löytyy niin kauniit läpinäkyvät laatikot että sellainen on pakko laittaa tilaukseen!
- Unohdin laittaa tähän kuvan, mutta ostoslistalla olisi myös joku puinen laatikko! Täydellistä yksilöä en ole vielä vaan löytänyt sopuhintaan, eli saa vinkata jos tiedät jossain vanhoja puulaatikoita myynnissä!

4 kommenttia: