2016/10/22

OLOHUONEEN VIISI ERI TYYLIÄ

Sisustuspostauksessa olisi nyt luvassa postaus siitä, miltä meidän olohuone näyttääkään viidellä eri tyylillä. Kaikki materiaali löytyi tosiaan meiltä kotoa, mutta koitin koota niistä hiukan erinäköisiä tyylejä, eli pelkästään muutamilla pienillä huonekaluilla, koriste-esineillä ja tekstiileillä. Tämä oli ihan hauskaa katsoa, miten olohuoneen ilme muuttuukaan pientenkin muutosten avulla!

 Nykyinen tilanne

Tältähän meidän olkkari tällä hetkellä näyttää, eli vaalealla linjalla pysytään edelleenkin! Ihan pieniä uudistuksia on tulossa ja tietysti jouluksi on tulossa vähän erinäköistä, kun kuusikin laitetaan.  Tänään vaihdoin meille myös tummemmat verhot, mutta saa nähdä kestänkö pitää niitä kauan, vai vaihtuuko valkoiset takaisin!

Pink lady

Tässä meidän olkkarin tyyli, överi pinkkinä ja tyttömäisenä. Todellisen sinkkunaisen kämppä tosiaan!

Lumivalkoinen

Valkoinen on ehdottomasti yksi lempiväreistäni ja tämän tyylin toteuttaminen ei ollutkaan hankalaa, koska valkoisia ja kimaltavia tavaroitahan meiltä kyllä löytyy.. Tämä on kyllä ehdoton lempparini näistä edelleenkin, en varmaan koskaan voisi luopua vaaleasta sisustuksesta!

Pelkistetty sisustus ripauksella turkoosia sävyä

Yritin tehdä tähän yhden tyylin, joka olisi ollut lähellä vähän nykyistä sisustusmuotia. En kuitenkaan löytänyt oikein mitään matskua siihen, paitsi tuollainen metallikori. Tässä kuitenkin melko pelkistetty tyyli ja turkoosilla tehostevärillä!


Mustavalkoinen

Mustavalkoinen tyyli oli myös haasteellinen toteuttaa, koska omistan oikeasti todella vähän mustia tavaroita! Mustavalkoisuus tuntuu olevan nykyään muodissa, mutta itselleni musta tuntuu vähän liian kovalta väriltä, enkä sen takia ole kovinkaan montaa mustaa asiaa kotiimme ostanut.

Mikä oli teidän lempparinne?

2 kommenttia:

  1. Olipas hauska postaus:) oma suosikkini tuo vaalea ja nykyinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva et tykkäsit! Miten se valkoinen onkin aina niin kivan näköistä :D

      Poista