2016/10/19

MITÄ TEHDÄ, KUN ON TYLSÄÄ?

Helou! Ajattelin tulla postailemaan hiukan erilaista postausta tällä kertaa, joka ei kylläkään liity tällä hetkellä omaan elämääni millään tavalla. Kuten otsikostakin saatatte arvata, kirjoittelen kaikkia juttuja, mitä itse ainakin teen tylsinä hetkinä. Nyt arki on vaan niin kiireistä, että toivoisin jopa, että se tylsä hetki koittaisi, eikä tarvisi tehdä yhtään mitään! Mutta oikeasti sillon kun on todella tylsää, niin on tosi kiva keksiä jotain aivan uutta ja jotain superkivaa tekemistä. Nyt listaankin teille muutamia juttuja, mitä itse ainakin voisin tehdä (ja vaikka ihan minimaalisella budjetillakin!)


- Lenkkeily ja ulkona/sisällä treenaaminen on aina ilmaista! Jos lenkille lähtö on suuren tuskan takana työpäivän jälkeen, niin kannattaa suunnata sinne jo heti töiden jälkeen, eikä niin että menet ensin nuokkumaan siihen sohvalle. Lenkillä saa myös lisää virtaa muuhunkin tekemiseen! Kokeile myös lähteä lenkkeilemään aivan uusiin maisemiin ja paikkoihin, joissa et ole aiemmin käynyt.

- Siivoaminen. Okei, kuulostaa kaikkien mielestä tylsältä, mutta sitten kun olet saanut siivousurakan tehtyä, niin eikö ole ihana olla aivan puhtaassa kodissa? Jos siivoaminen ei itsessään innosta, niin järjestele vaikka vaatekaappisi uusiksi, tai keksi tavaroille uusia säilytyspaikkoja. Vinkki viitonen; hanki inspiraatiota lukemalla Konmarin kirja.

- Sisusta kotiasi vanhoilla tavaroilla (jos et tietysti halua hankkia uusia!). Kotisi saa vähän uutta ilmettä ja itsekin saa vähän sisustusinspiraatiota kun kokeilee vaihtaa järjestystä, tai vaihtelee sisustusesineiden paikkoja.

- Myllää vaatekaappisi läpi, etsi sieltä kaikki turhat vaatteet pois ja samalla voit löytää jonkun vaatteen, minkä olemassa olon olit jo unohtanut. Jos vielä löytyy kamera ja kuvaaja, niin tee erilaisia asukokonaisuuksia ja nappaa niistä kuvat, niin asukriisit on vältetty, kun katsot kuvista millaisen asukokonaisuuden voisit pukea päällesi!

- Hääaskartelu (tämä koskee niin minua) jota en saa oikein koskaan aikaiseksi, koska tekemistä on niiiin paljon.


-  Meikkaaminen youtube videoiden avulla. Kokeile kotona kaikenlaisia eri variaatioita erilaisista meikeistä ja samalla saatat oppia myös uusia meikkiniksejä!

- Joskus on okei myös chillata vaan sohvalla katsoen lempparisarjaa, Netflixiä tai disney elokuvia.

- Jos myös saisit kaverisi mukaan, niin päivä olisi aika bueno, jos siihen kuuluisi pyjamabileet, herkut ja disney leffojen maraton.

- Autolla ajelu uusissa paikoissa ja itse harrastan ainakin kesäisin hiekkateillä kruisailua ja autiotalojen bongailua.

- Kokkaa jotain aivan uutta, kokeile uutta reseptiä ihan välipalassa tai sitten leivonnaisissa. Itselläni ainakin on aina hirveä into kokeilla kaikkia eri juustokakku reseptejä!

- Kokeile jotain aivan uutta, esim jotain liikuntaharrastusta, tai elvytä joku vanha harrastus eloon. Itse aion tänä vuonna käydä edes kerran sen lumilaudan kanssa rinteessä..

- Talvella on myös aika jees lähteä pulkkamäkeen kuuman kaakaon kanssa

- Kahvilaan on kiva mennä istuskelemaan koneen kanssa ja syödä samalla päivän salaatti, tai sitten ihan vaan mennä kahvittelemaan. Koneella voi näpytellä vaikka blogiin postauksia, tai sitten voit napata kirjan tai lehden matkaasi.

- Keksi uusia DIY - juttuja. Itse viimeisimpänä tuunasin pienen laatikon överi timanttiseksi :D Haaveilen myös hopeisista kurpitsoista, mutta en ole löytänyt täydellistä kurpitsaa jonka voisi maalata.

- Nettikaupoissa shoppailu.. Tähän tarvii vaan tietty paksun lompakon, mutta mikä voisikaan olla parempaa ajanvietettä!?


6 kommenttia:

  1. Mie niin pidän huolen tuosta lumilautailusta! >8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apua mua vähän jänskättää miten siinä tulee käymään XD

      Poista
  2. olipa ihana postaus, ja ihania vinkkejä! :D tosi hauskoja, eikä pelkästään perinteisimpiä "katso leffaa". mä kyllä viihdyn hyvin netflixin parissa, mutta usein mut löytää kans sisustamasta tai tyhjentämästä vaatekaapista turhia rättejä pois. siivoaminen on välillä jopa hauskaa! ja nettikaupoissa shoppailua tapahtuu liiankin usein.. tai ainakin nettikauppojen selailua, ainahan saa haaveilla ;) ihana postaus ja ihana blogi! ♥

    http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih kiva kuulla et tykkäsit tästä ja sait joitakin vinkkejä käyttöönkin! Leffoja tulee kyllä katsottua tosi useesti kun on tylsää, mut voihan sitä kaikkea muutakin tehdä! Ja tosiaan siivoaminen on kyllä kivaa, kun siihen tulee kunnon inspiraatio :) kiitokset vielä mahtavasta kommentista! <3

      Poista
  3. Ihania juttuja!! Tosi kiva postaus :) Siivoaminen ja vaatekaapin mylläys on niitä juttuja, joita mä usein teen kun on tylsää :D

    https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei kiva kun tykkäsit! Mulla kans aika useasti tylsinä hetkinä meen siivoomaan sitä vaatekaappia ;D

      Poista