2016/10/26

UUDET HIUKSET JA JUTTUA HIUSTENKASVATUKSESTA 

Nyt olisi teille vuorossa vihdoin ja viimein se hiuspostaus! Tätä on tosiaankin toivottu blogini puolelle ja kuten varmaan muistatte, niin hiukseni katkesivat puoli vuotta sitten melko pahasti. Postaukseen pääset vielä tästä jos et ole kyseistä juttua lukenut! Olen potenut viime puolen vuoden ajan varmaan enemmän huonoja hiuspäiviä, kuin ikinä aiemmin, enkä pahemmin ole liikkunut mihinkään ilman jatkeita. Töissä ainoastaan on tullut oltua ilman jatkeita ja pyrinkin pitämään ainakin yhden vapaapäivän viikossa, millon pidennykset saavat pysyä laatikon perällä. Pidennykset ja suoristusrauta on ehdottomasti hidastanut hiukan tätä hiustenkasvatus projektia, mutta minkäs teet, ilman niitäkään en kyllä eläisi!


Olen varmaan koko loppuelämäni hiustenpidennysten jatkuva käyttäjä. Vaikka omat hiukseni olisivatkin joskus pidemmät, niin ne on niin ohuet, etten luultavasti osaisi olla niillä. Ensi vuonna myös napsahtaa mittariin kymmenen vuotta eri pidennysten kanssa, mutta kaikista parhaiten hiukseni ovat kasvaneet samalla klipsipidennysten sekä siimapidennyksen kanssa. Tilailinkin juuri uudet hiukset ja voi että, miten uudet hiukset onkin aina paljon sileämmät ja tuuheammat, kuin ne loppuun kulutetut hiustupsut! Eli tällä hetkellä mulla on käytössä 50cm klipsipidennykset ja omien hiuksien vähyyden takia hiusten välissä menee myös yksi siimapidennys.


 Ja palataas vielä puoli vuotta taaksepäin. Laitoin vertailun vuoksi tähän kuvat lähtötilanteesta ja tästä hetkestä. Välillä olen ollut todella turhautunut, kun tuntuu ettei nämä hiukset ole kasvanut juuri ollenkaan, mutta kuvasta päätellen voisi sanoa jo muuta!

Hiuksia en ole varsinaisesti mitenkään "hoitanut täysiä", vaan ensin vedin priorin paketin ja biotiiniä, sekä nykyään olen vain silloin tällöin tehnyt tehohoitoja ja sitten vain käsitellyt omia hiuksiani normaalisti hopeashampoolla ja hoitoaineella. Oma juurikasvuni alkaa vaan nyt pikkuhiljaa paistamaan melko kauas tästä lyhyestä "kananpyllystä", mutta yritän olla vielä ainakin puoli vuotta värjäämättä hiuksiani. Sitten ennen kesää saatan ehkä laittaa raitoja, mutta pääasia on nyt kuitenkin, ettei hiuksiin joudu liikaa kemiaalisia aineita. Hiuksiani tosiaan sävytin nyt vain fudgen shampoolla (pidennyksiin joudun varmaan laittamaan toisen kerroksen vielä että sävyt ovat lähempänä toisiaan!) 

Pitkä matka on siis vielä edessä päin, mutta onneksi hiusten kasvun nyt edes huomaa!6 kommenttia:

 1. Vau! Ihan mieletön tuo kuva missä pitelet hiuksiasi! <3 Minkälaista tuo fudgen shampo on? Kuivattaako se hiuksia paljon?
  www.cosmopolitan.fi/natalievilen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! <3 toi fudge on kyllä parasta hopeashampoota mitä oon käyttänyt, eikä se minusta kuivata hiuksia :) käytän tietty hiusöljyä vielä suihkun jälkeen!

   Poista
 2. Hyvin on tukka ruennut kasvamaan. Muistan sun postauksen siitä aikaisemmin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onneksi on! Ehkä se tästä vielä joskus kasvaa taas tarpeeksi pitkäksi kunhan en mene värjäämään millään myrkyillä! :D

   Poista