2016/10/17

NUTTURALLA.Nyt teidän toiveenne on kuultu! Laitoin hiukseni nutturalle hahah. Sekavan nutturan kanssa oleminen on jotenkin hyvin haasteellista, koska tuntuu ettei se sovi mulle yhtään ja toiseksi, se on myös hyvin hankalaa saada pysymään kasassa koska hiuksissani on niin paljon pituuseroja, että joudun köyttämään tämän sykerön päähäni melko monella pinnillä. Ainiin ja kuviinhan päätyi myös viime viikon shoppailut täältä ihan paikallisesta vaateliikkeestä! En vaan voinut jättää sinne kauppaan mitenkään noita saappaita ja neuletta..

Mutta nyt muutakin höpinää, kuin asusta. Ajattelin tulla kirjoittelemaan tänne ihan kuulumisiakin. Blogissa on ollut todella paljon hiljaisempaa, koska ykkösenä, en ole kauheasti kerennyt miettiä blogiasioita, toisena valoa ei ole enää kovinkaan kauaa päivän aikana (tää kirottu valo joka on varmaan kaikkien bloggaajien yhteinen harmitus) ja kolmantena postausideat on taas melko lähellä nollaa. Nyt myös syksyllä muhun ilmeisesti iskee aina vähän väkisin kaksi asiaa, joita inhoan todella paljon; kylmyyttä ja väsymystä. Kylmyyden takia joudun koko ajan kerrospukeutumaan ja äskenkin kävn lenkillä kolmet housut päällekkäin.. Mitenköhän pärjään oikeasti sitten kun tulee pakkaset? Plus, nyt tietysti kyyhötän peiton alla sohvalla, enkä haluaisi liikahtaa mihinkään koska heti tulee kylmä.


Sitten se väsymys. Vitamiineja yritän popsia tarpeeksi usein, yritän syödä säännöllisesti ja juon vettä päivän aikana. Silti varsinkin syksyllä iskee kauhea syysväsymys, joka mulla ainakin meinaa sellaista "koko ajan pitkät päällä tuijotan tyhjyyteen" moodia. Ja mä niin inhoan sitä! En osaa oikein keskittyä mihinkään kunnolla, en meinaa muistaa mitään mitä mun pitää tehdä/mitä olen tehnyt vaan hyvin useasti jään lagaamaan paikalleni tai sitten haukottelen äärettömän paljon päivän aikana! Tarvisin varmaan mukaani jonkun auringonvalon, että jaksaisin keskittyä asioihin paremmin! Löytyykö sieltä ruudun takaa muita, jotka inhoavat marraskuun lähestyessä sitä kylmyyttä ja väsymystä tai löytyisikö teiltä neuvoja miten päästä eroon näistä? Nyt kuitenkaan en anna kylmyyden ja väsymyksen haitata elämää, vaan koitan käydä hakemassa vähän energiaa salilta! Kivaa viikon alkua teille

Farkut Gina tricot | Neule Studio PMK | Saappaat Studio PMK | Laukku Louis Vuitton | Toppi Cubus

6 kommenttia:

 1. Hyvin sopii nuttura sulle! Ootko muuten testannut kirkasvalolamppua väsymykseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! No en ku en oo nähny vielä sellaista mikä olis ulkonäöllisesti miellyttäny XD

   Poista
 2. Ihan mielettömän hyvin sopii nutturalle hiukset! Ihana!😊💕

  VastaaPoista
 3. Nuttura kehiin useamminkin! <3 Komppaan Hannaa tuon kirkasvalolampun kanssa, toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyis varmaan yrittää laittaa nuttura päähän! Ehkä mä yritän löytää sellasen lampun :D

   Poista