2016/10/12

IKUINEN PROJEKTI: VAATEHUONE

Olen aina haaveillut suuresta walk-in closet vaatehuoneesta, mutta omassa vaatehuoneestani tulee ovi vähän väärästä kohtaa, niin en saa tähän asuntoon sen mallista vaatehuonetta, kuin toivoisin. Koitan kuitenkin aina tehdä vaatehuoneesta mieluisemman ja välillä olen ollut tyytyväinen siihen, mutta sitten kuitenkin jossain vaiheessa tulee taas täysin uudet muutoksen tuulet.. Vaatehuoneessa tärkeintä mulle ainakin olisi se, että saa vaatteet fiksusti laitettua ja kaikille tavaroille löytyisi omat paikat.

Nyt kuitenkin kaipaisin taas muutosta tähän pieneen huoneeseen.. Tekisi mieli vaihtaa kaikki kaapit ja hyllyt mustiksi, mutta en tiedä onko sitten maalaaminen vähän liian kova homma, ainakin tuon lipaston kohdalla! Haaveilen myös vähän uusista hyllyistä johon saisi meikit kivasti näkyville ja olenkin nyt alkanut harkitsemaan että kävisinkö hakemassa Ikeasta Vittsjön hyllyn tuohon lipaston nykyiselle paikalle! Ainoa pulma on vaan nyt se, että pidänkö kaikki kalusteet valkoisina, vai maalaisinko ne mustiksi.


 Tällä hetkellä vaatehuoneeni olisi toimivuudeltaan ihan hyvä, mutta ulkonäöllisesti taas ei niinkään. Kaikille tavaroille on kyllä paikkansa, mutta haluaisin saada meikitkin saada näkyvälle paikalle ja ehkä laukuillekin paremman hyllytilan missä ne voisi olla paremmin esillä.

Myöskin korkkareille olen miettinyt uutta hyllysysteemiä ja siihenkin voisi hyvin käydä sitten samanlainen hylly kuin tuohon meikkipuolelle. Tietysti pitäisi myös hankkia vähän lisää niitä meikkejä ja kenkiä lisää, ettei hyllyt jäisi liian tyhjän näköiseksi, mutta se ei nyt varmaan olisikaan ongelmana :D


Vaihdan varmaan vielä kymmenen kertaa järjestystä vaatehuoneessa ennen omakotitalon hankintaa, mutta onhan se aina kivempi jos saa joka kerta tehtyä huoneesta vielä mieluisemman? Pinnat pidän kyllä samoina, mutta jotenkin kaipaisin kalusteisiinkin vaan sitä tummuutta, joka on jo lattiassa ja tapetissa.

Mutta kuitenkin, postailen taas vaatehuoneen muutoksesta, kunhan sen saan tehtyä ja päätettyä värivalinnat, minkä värisen hyllyn käyn ostamassa lipaston tilalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti