2016/11/27

27 YÖTÄ JOULUUN



Täällä ilmoittautuu yksi jouluhömpöttäjä! Ensi viikolla siirrytäänkin jo joulukuun puolelle ja blogiin onkin tulossa kaikenlaista kivaa lähiaikoina. Tänään yritin vähän kuvailla jouluisia juttuja, joita olen jo kotiin laittanut, luonnonvalo meinasi vaan olla taas tipotiessään, mutta sain edes joitakin kuvia napattua!

Joulun soittolista onkin jo käynnissä ja vaikka lupasinkin itselleni, että joulukuusi tulee meille vasta joulukuussa, niin tuossahan se on ollut olohuoneen nurkassa jo pari päivää hahah! (ps. ostin tuon kyseisen kuusen jo elokuussa Kodin ykkösen konkurssimyynnistä...) Pipareita ja joulutorttujakin on tullut leivottua ja myöskin ylläripylläri olen myös onnistunut kärväyttämään ne tuonne uuniin, heh. Itselläni on ainakin tosi jouluinen fiilis, varsinkin kun lumi tuli takaisin maahan. Koko ajan on kiva kuunnella niitä joululauluja, keittää riisipuuroa (ja polttaa myöskin se pohjaan) ja miettiä Netflixin tarjonnasta kivoja jouluisia leffoja. Joulua on vaan niin jees fiilistellä.

Onko sulla jouluinen fiilis ja toivoisitko jouluaiheisia postauksia enemmän näin joulukuun koittaessa? 

8 kommenttia:

  1. Täällä kans yks jouluhullu, joten postauksia jouluaiheista ois tosi kiva lukea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee ihana kuulla! joulupostauksia täytyykin alkaa sitten kirjottelemaan ahkerasti ;)

      Poista
  2. Vaikken itse ole tosiaankaan mikään jouluhullu, näitä postauksia on silti aina yhtä kiva lukea! :) Jotenkin kiva seurata vierestä kun muut hömpöttää joulua niin paljon, kun itselle se ei koskaan ole ollut niin merkityksellinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah mulla oli kyllä kans sama juttu ensin, inhosin oikeastaan joulua mutta nyt kun olen saanut tehdä joulusta mieluisemman ja sellaisen kun oikeasti haluan niin musta on tullut tällainen jouluhullu :D

      Poista
  3. Ihania kuvia!!! <3 ja voi toi riisipuuron pohjaan polttaminen :'D mulla palaa yleensä piparit ku ne vähä unohtuu aina uuniin :DD toivon superpaljon joulupostauksia lisäää,kiitos! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah onneksi en ole siis ainoa joka unohtaa ne piparit uuniin XD ja täytyykin nyt suunnitella kaikkia kivoja joulupostauksia tänne lisää!

      Poista
  4. Oi miten ihanan jouluiset kuvat!♥ On kyllä jännä, että oma joulu menee tänä vuonna Karibian lämmössä, mutta ensivuonna sitten taas Suomessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiitos jenna! <3 vähän mahtavaa olis olla joskus ulkomailla joulu! olen kans monesti suunnitellut, ehkä sit jonain vuonna ;)

      Poista