2016/11/13

LINKITÄ BLOGISI 5 X SUOSIKIT 

Heippa! Heräsin nyt aamulla 6:20 ja sängyssä tulikin pyörittyä sitten tunnin verran, ennenkuin päätin nousta ylös! En ole koskaan ollut mikään aamuvirkku, mutta saanpahan enemmän tehtyä tänä päivänä, kun olen noussut aikaisemmin.

Ajattelinkin kuluttaa sunnuntai aamuni kuuntelemalla joululauluja ja tehden riisipuuroa aamupalaksi! Samalla tässä onkin hyvin aikaa käydä läpi teidän linkittämiänne blogeja, kiitos aivan superisti miten ihania blogeja laitoittekaan, blogeista oli tosi hankalaa valita viisi omaa suosikkia!

 
"20-vuotiaan opiskelijan juttuja elämästä, kauneudesta, vaatteista ja ajatuksista sekä terveellisiä reseptejä, rakkautta valokuvaamiseen, kommelluksia, arvosteluja, mielipiteitä ja paljon muuta. :)"


"19-vuotiaan tytön monipuolinen lifestyle blogi :)"
 " 21- vuotiaan tytön Lifestyle- tyylinen blogi, jossa yhdistyvät suuret intohimoni: muoti, kauneus ja valokuvaus. ""♥ 20-vuotiaan mimmin lifestyle- ja muotiblogi, joka keskittyy kaikkeen naiselliseen.""Positiivisuutta muihin tartuttava 22-vuotias nuori nainen, joka on jäänyt koukkuun bloggaamisen ihmeellisen maailmaan. Kirjoittelen elämän pienistä iloista, käänteistä ja tapahtumista. Muotia rakastavana blogista voi bongailla huimat määrät asukuvia sekä ostosten esittelyjä! Unohtamatta tietenkään kauneushömppää sekä erilaisia reseptejä :)"

6 kommenttia:

 1. Ihania suosikkeja :) Itellekin uutta luettavaa noi pari blogia!

  VastaaPoista
 2. Oi kiitos superisti Miina!♥ Oli niin ihana nähdä oma blogi top. 5 joukossa :')

  VastaaPoista
 3. Ihania blogeja! Oikeastaan melkein jokaista näistä seuraankin jo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih hassua että sulta löytyi samoja lemppareita! :)

   Poista