2016/11/18

TALVINEN KOTI

Heippa! Mitä teidän perjantai iltaan kuuluu? Itse tulin juuri pieneltä shoppailu ja syöntireissulta kotiin ja laitoinkin kaikki kynttilät palamaan ja kuuntelen joululauluja, heh. En varmaan ole ainoa, joka fiilistelee jo joulua? Mulla onkin pitkä to-do lista, mitä kaikkea pitäisikään vielä laittaa joulua varten valmiiksi. Mutta lisää jouluaiheisia postauksia olisi tulossa sitten ensi viikon puolella!

Nyt tulin kuitenkin esittelemään uusimpia sisustusostoksia, joita olen hankkinut viime aikoina. Kotia on jotenkin ihana laittaa varsinkin talvella mahdollisimman valkoiseksi, itselläni ainakin tulee kotoisampi tunnelma, mitä vaaleampi koti on. Nyt joulun lähestyessä kotiimme on tullut vaan enemmän koriste-esineitä näkyville, joka on ihan kivaa vaihtelua pelkistetylle lookille! (Myöskin tilanpuute aiheuttaa tämän, koska sitä haluaisi laittaa kaikki kivat koristeet esille, mutta tila meinaa loppua kesken...)

Jotexilta tuli pehmeä ja karvainen paketti, joka sisälti uuden ihanan harmaan karvaisen viltin, sekä uudet valkoiset sivuverhot olkkariin! Olohuoneessa oli tummat verhot vielä hetki sitten, mutta koko tila tuntui omaan silmään aivan liian tummalta.Valkoisiin verhoihin ei varmaan voi kyllästyä ikinä!

Jotexin paketista myös paljastui kauan aikaa haaveissa olleet seinävalaisimet. Meillä oli aikaisemmin makuuhuoneessa pöytävalaisimet, mutta ne veikin kartellin yöpöydiltä kaiken tilan. Nyt jää enemmän laskutilaa ja lamput on silti kivannäköiset, vaikka ovatkin seinällä!

 Eteiseen olen saanut myös pieniä muutoksia. Ikean pienempi peili meni vaatehuoneeseen ja meinasinkin saada kriisin aikaiseksi, että mitä hittoa laitankaan tähän tilalle! No onneksi Ikean valikoimista löytyi tähän juuri passelin kokoinen ihana Songe peili, jonka jouduin vielä hakemaan Espoosta asti. Mutta nyt kokonaisuus näyttää heti selkeämmältä uuden peilin kanssa!

Metsästinkin jo syksyllä sitä puista koria (tai oikeastaan kesällä meinasin jo ostaa tällaisen), mutta nyt siskoni onneksi bongasi tällaisen ja kävi ostamassa tämän mulle! Kiitos vielä Hanna Tuollainen vanha puu sopii hirmu hyvin valkoisen kanssa yhteen ja se pääsikin meille ihan koriste käyttöön olkkariin.

Sitten vielä uudet niin kauniit kynttilät, jotka löysin Kaluste Ojalan liikkeestä! Kyseiset kynttilät ovat Riviera Maisonin ja näitä on myös kulta/valkoisena. Näitä ei kyllä vaan raaski polttaa, koska ne on vaan niin söpöt!!

Tuleeko teille sisustusinspiraatiota näin talvella tai oletko jo koristellut kotiasi jouluisemmaksi? 

6 kommenttia:

  1. Oi miten kauniin näköistä teillä! ♥ Ja tuo karvaviltti on ihan mahdottoman suloinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos! <3 toi on kyllä ihanan pehmee ja lämmin! :D

      Poista
  2. Täällä käsi ojossa yksi sisustusfriikki! Haha aina odotan sulta näitä kotipostauksia, parasta inspistä itsellekin, teidän koti on aivan ihana :) meilläkin koristekipot ja kupit muuttaa about viikottain paikasta toiseen ja valkoinen on vaan niin kotoinen väri, pienestä blingistä puhumattakaan :D oon tämmönen "paluulukija", vuosien jälkeen löysin sun blogin uudestaan ja lukasin sitten kerralla kaikki välistä jääneet postaukset.. Toivottavasti sulla säilyy tää bloggaus into, näitä on kiva lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että olet löytänyt tänne takaisin lukemaan! <3 Huhhuh on varmaan ollut muutama postaus sitten kyllä luettavana, mahtavaa kuitenkin kun jaksat lukea täällä postauksiani, se kyllä pitää postauinnon päällä! :) Yritänkin mahdollisimman useasti keksiä uusia sisustusaiheisia juttuja, kiitos vielä kommentistasi! <3

      Poista
  3. Voi noi koirut on nii liikkiksiä niiden hienossa valomajassaan! :'))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah eikös olekkin! Koirot tykkää majasta kyllä kovasti :)

      Poista